Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pratite ove korake da biste kreirali ključ za prolaz sa Windows uređaja:

 1. Otvaranje veb lokacije ili aplikacije koja podržava tastere za prolaz

 2. Create ključ za prolaz iz postavki naloga

 3. Odaberite gde želite da sačuvate ključ za prolaz. Windows podrazumevano nudi da sačuvate ključ za prolaz lokalno ako koristite Windows Hello. Ako izaberete opciju Koristi drugi uređaj, možete odabrati da sačuvate ključ za prolaz na jednoj od sledećih lokacija:

  • Ovaj Windows uređaj: ključ za prolaz se čuva lokalno na Windows uređaju i zaštićen pomoću Windows Hello (biometrijske i PIN kodove)

  • iPhone, iPad ili Android uređaj: ključ za prolaz se čuva na telefonu ili tabletu, zaštićen biometrijskim podacima uređaja, ako ga uređaj nudi. Ova opcija zahteva da skenirate QR kôd telefonom ili tabletom, koji mora biti u opsegu Windows uređaja

  • Povezani uređaj: ključ za prolaz se čuva na telefonu ili tabletu, zaštićen biometrijskim podacima uređaja, ako ga uređaj nudi. Ova opcija zahteva da povezani uređaj bude u opsegu Windows uređaja i podržan je samo za Android uređaje

  • Bezbednosni ključ: ključ za prolaz se čuva u FIDO2 bezbednosnom ključu, zaštićen mehanizmom za otključavanje ključa (na primer biometrijskim podacima ili PIN kodom)

 4. Kliknite na dugme Dalje i dovršite proces na odabranom uređaju

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×