Als u een gedeeld notitieblok hebt en u wilt niet meer dat anderen het kunnen zien of bewerken, kunt u de machtigingen voor één of alle gebruikers verwijderen of de instellingen voor de machtiging voor delen wijzigen.
Als u wilt voorkomen dat iemand uw notitieblok bewerkt , maar deze persoon het notitieblok toch mag bekijken , wijzigt u de machtigingen van Kan bewerken in Kan weergeven.
Als u het delen wilt stoppen, verwijdert u alle koppelingen voor delen en stopt u met het delen met personen die directe toegang hebben.
Wijzig de machtigingen voor Delen om te voorkomen dat een bepaalde gebruiker uw notitieblok ziet of bewerkt.
Open het relevante notitieblok.
Selecteer
Delen in de rechterbovenhoek van het venster.
Selecteer Toegang beheren.
Kies ervoor om een of meer People te verwijderen, of om uw koppelingen te verwijderen en uit te schakelen.
Als u de toegang volledig wilt verwijderen, selecteert u de optie Kan bewerken of
Kan bekijken van de persoon
.
Selecteer
onder Directe toegangopnieuw Kan bewerken en kies Directe
toegang verwijderen.
Ga als volgt te werk als u wilt stoppen met het delen van een notitieblok dat met anderen is gedeeld:
- Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Delen .
- Onder Gedeeld met klik met de Control-klik op de naam van de persoon met wie het notitieblok momenteel wordt gedeeld.
- Selecteer Delen stoppen.
Ga als volgt te werk om te stoppen met het delen van een notitieblok:
- Tik op het pictogram ... in de rechterbovenhoek van het app-venster.
- Tik op Notitieblok delen.
- Tik op Gedeeld met.
- Selecteer de naam van de persoon met wie u niet langer wilt delen en tik vervolgens op Verwijderen.
U kunt het delen via de Android-app niet beheren.
Gebruik een bureaublad-app of meld u aan bij onenote.com om delen te beheren
Open het relevante notitieblok.
Selecteer
Delen in de rechterbovenhoek van het venster.
Selecteer Toegang beheren.
Kies ervoor om een of meer People te verwijderen, of om uw koppelingen te verwijderen en uit te schakelen.
Als u de toegang volledig wilt verwijderen, selecteert u de optie Kan bewerken of
Kan bekijken van de persoon
.
Selecteer
onder Directe toegangopnieuw Kan bewerken en kies Directe
toegang verwijderen.