Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Kreiranje i dodavanje potpisa e-pošte u programu Outlook za Windows

U Outlook za Windows možete da kreirate jedan ili više personalizovanih potpisa za e-poruke. Potpis može da sadrži tekst, veze, slike i slike (kao što je rukom pisan potpis ili logotip).

Potpise možete da dodate ručno u pojedinačne poruke ili možete da dodate potpis automatski svakoj poruci koju pošaljete.

Vođena podrška u pregledaču može da obezbedi digitalna rešenja za probleme sa programom Outlook

Isprobajte vođenu podršku

Ako niste na lokacijiOutlook za Windows, proverite koju verziju programa Outlook koristite, a zatim nastavite u skladu sa jednim od ovih članaka: 

Važno: Koraci mogu da se razlikuju između nove i klasične Outlook za Windows. Da biste odredili koju verziju programa Outlook koristite, potražite Datoteku na traci. Ako nema opcijeDatoteka, pratite korake ispod kartice Novi Outlook. Ako se Datoteka opcija pojavi, izaberite karticu za Klasični Outlook.

Potpisi za Outlook za Windows

 1. Na kartici Prikaz izaberite  stavku Postavke prikaza

 2. Izaberite stavku Nalozi > Potpisi.

 3. Izaberite  stavku Novi potpis, a zatim mu dajte posebno ime.

 4. U polju za uređivanje ispod novog imena otkucajte potpis, a zatim ga oblikujte fontom, bojom i stilovima da biste dobili željeni izgled.

 5. Kada završite, kliknite na dugme Sačuvaj.

 6. Kada izaberete novi potpis sa liste iznad polja za uređivanje, idite na Izbor podrazumevanih potpisa i odaberite da li želite da primenite potpis na nove poruke, kao i za odgovore i prosleđivanja.

 7. Ponovo izaberite stavku Sačuvaj.

Pravljenje potpisa i izbor kada ga Outlook dodaje u poruke

Važno: Ako imate Microsoft nalog i koristite Outlook i Outlook na vebu ili Outlook na vebu za preduzeća, morate da napravite potpis u oba proizvoda. Da biste kreirali i koristili potpise e-pošte u programu Outlook na vebu, pogledajte članak Kreiranje i dodavanje potpisa e-pošte u programima Outlook.comili Outlook na vebu.

Ako želite da pogledate kako se to radi, možete da odete direktno navideo u nastavku.

 1. Otvorite novu e-poruku.

 2. U meniju Poruka izaberite stavku Potpis > Potpisi.

  U zavisnosti od veličine Outlook prozora i toga da li sastavljate novu e-poruku, odgovor ili prosleđivanje, meni Poruka i dugme Potpis mogu se nalaziti na dve različite lokacije.

  Izaberite stavku Potpis u meniju Poruka.

  Izaberite stavku Potpis sa odgovorom ili prosleđivanje u oknu za čitanje.

 3. U okviru Izaberite potpis za uređivanje odaberite stavku Novo i u dijalogu Novi potpis otkucajte ime potpisa.

 4. U okviru Uređivanje potpisa sastavite svoj potpis. Možete da promenite fontove, boje i veličine fonta, kao i poravnavanje teksta. Ako želite da kreirate robusniji potpis sa znakovima za nabrajanje, tabelama ili ivicama, koristite Word za kreiranje i oblikovanje teksta potpisa, a zatim ga kopirajte i nalepite u polje Uređivanje potpisa. Za kreiranje potpisa možete da koristite i unapred dizajnirani predložak. Preuzmite predloške u programu Word, prilagodite ih ličnim informacijama, a zatim kopirajte i nalepite u polje Uređivanje potpisa. 

  Type a new signature to use in your email

  Napomene: 

 5. U okviru Izbor podrazumevanog potpisa postavite sledeće opcije. 

  U padajućem okviru Nalog e-pošte odaberite nalog e-pošte koji želite da povežete sa potpisom. Možete da imate različite potpise za svaki nalog e-pošte.

  Potpis možete automatski dodati svim novim porukama. Idite u padajući okvir Nove poruke i izaberite jedan od potpisa. Ako ne želite da automatski dodajete potpis novim porukama, odaberite stavku (nijedan). Ova opcija ne dodaje potpis porukama na koje odgovarate ili koje prosleđujete. 

 6. Možete izabrati da se potpis automatski pojavljuje u odgovoru i prosleđivanja poruka. U padajućem meniju Odgovori/prosleđene poruke izaberite jedan od potpisa. U suprotnom, prihvatite podrazumevanu opciju (nijedan). 

  Type a new signature to use in your email

 7. Kliknite na dugme U redu da biste sačuvali novi potpis i vratili se na poruku. Outlook ne dodaje vaš novi potpis u poruku koju ste otvorili u 1. koraku, čak i ako ste odabrali da primenite potpis na sve nove poruke. Moraćete ručno da dodate potpis u ovu jednu poruku. Sve buduće poruke će automatski dodati potpis. Da biste ručno dodali potpis, izaberite stavku Potpis u meniju Poruka , a zatim izaberite potpis koji ste upravo kreirali.

Ručno umetanje potpisa

Ako ne odaberete da umetnete potpis u sve nove poruke ili odgovore i prosleđene poruke, još uvek možete da ga umetnete ručno.

 1. U e-poruci, na kartici Poruka izaberite stavku Potpis.

 2. Odaberite potpis sa iskačućeg menija koji se pojavi. Ako imate više potpisa, možete da izaberete bilo koji od potpisa koje ste kreirali.

Pogledajte kako se to radi

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Vrh stranice

Takođe pogledajte

Kreiranje i dodavanje potpisa e-pošte u programu Outlook za Mac

Pravljenje i dodavanje potpisa e-pošte u usluzi Outlook.com

Kreiranje i dodavanje potpisa e-pošte u programu Outlook na vebu

Kreirajte potpis e-pošte od predloška

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×