Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako vam je nalog hakovan, koristite našu dolenavedenu alatku za pomoć za prijavljivanje da biste došli do odgovarajućih rešenja.

Alatka će tražiti vašu adresu e-pošte ili broj telefona, prikazati odgovarajuću samostalnu pomoć ili ponuditi priliku da razgovarate sa agentom.

Start

1. korak: Obrišite računar od virusa ili malvera pre nego što promenite lozinku

Ako imate instaliran dobar antivirusni program, uverite se da je ažuriran, a zatim skenirajte čitav sistem. Ako na računaru nemate instaliranu antivirusnu aplikaciju, Microsoft nudi neka rešenja ako koristite Windows 8.1 ili Windows 10/11.

Ako koristite Windows 8.1 ili Windows 10/11, već imate Windows zaštitnik. Uradite sledeće da biste uključili zaštitu od malvera:

  1. Kliknite na dugme Start

  2. Na ekranu Početak otkucajte Windows zaštitnik u polju Search ili izaberite stavku Windows zaštitnik.

  3. Sledite uputstva na ekranu. 

Važno: Bez obzira na to koju ste antivirusnu aplikaciju instalirali, skenirajte čitav računar pre nego što promenite lozinku. Takođe bi trebalo da podesite antivirusnu aplikaciju da automatski preuzima ispravke i redovno skenira računar.

2. korak: Promena ili poništavanje lozinke

Kada pokrenete antivirusnu aplikaciju, prijavite se na nalog i promenite lozinku. Uverite se da ste kreirali jaku lozinku.

Ako ne možete da se prijavite, poništite lozinku.

3. korak: Provera postavki naloga

Pošto je neko drugi imao pristup vašem nalogu, uspostavili smo početne vrednosti nekih postavki naloga. Da biste proverili i promenili postavke naloga, idite na povezane naloge, prosleđivanjei automatske odgovore.

Potrebna vam je dodatna pomoć

Saznajte kako da uklonite viruse ili malver sa Windows računara

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×