Ukončení sdílení poznámkového bloku

Platí pro
OneNote pro Microsoft 365 OneNote pro Microsoft 365 pro Mac OneNote 2024 OneNote 2024 pro Mac OneNote 2021 OneNote 2021 pro Mac OneNote 2016 OneNote 2016 pro Mac OneNote 2013 OneNote pro Mac OneNote OneNote pro telefony s Androidem OneNote Web App OneNote 2010 OneNote 2007 OneNote pro Android

Pokud máte sdílený poznámkový blok a už nechcete, aby ho ostatní lidé mohli zobrazit nebo upravovat, můžete oprávnění odebrat jednomu nebo všem uživatelům nebo změnit nastavení oprávnění ke sdílení.

Pokud chcete, aby někdo nemohl váš poznámkový blok upravovat, ale přesto mu chcete umožnit ho zobrazovat, změňte jeho oprávnění z možnosti Může upravit na Může zobrazovat.

Pokud chcete veškeré sdílení ukončit, odstraňte všechny odkazy pro sdílení a ukončete sdílení s lidmi, kteří mají přímý přístup.

Pokud chcete určité osobě zabránit, aby mohla váš poznámkový blok zobrazit nebo upravovat, můžete změnit oprávnění Sdíleno s.

  1. Otevřete poznámkový blok, který je k dispozici.

  2. V pravém horním rohu okna vyberte Sdíletsdílenou položku .

  3. Vyberte Spravovat přístup.

  4. Vyberte odebrání jednoho nebo více People nebo odebrání či zakázání vašich odkazů.

  5. Pokud chcete přístup úplně odebrat, vyberte možnost Upravitmůže upravit nebo Zobrazit– může zobrazit.

  6. V části Přímý přístup vyberte UpravitMůže upravit znovu a pak zvolte OdstranitOdebrat přímý přístup.

    Snímek obrazovky OneNotu znázorňující, jak odebrat přístup k přímému sdílení