Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Arhivirajte tim kada više nije aktivan, ali želite da ga zadržite u blizini za referencu ili da biste ga ponovo aktivirali u budućnosti. Razgovori i datoteke u timu postaju samo za čitanje kada ih arhivirate. I dalje ćete moći da ih pretražujete kada vam je potrebno – čak možete da ih sačuvate kao omiljene. Samo vlasnici timova mogu da arhiviraju i vraćaju timove.

Arhiviranje tima

  1. Izaberite teams Dugme „Teams“ sa leve strane da biste videli listu timova.

  2. Iznad liste izaberite stavku Još opcija kanala i Dugme „Još opcija“stavku Upravljanje timovima Dugme „Postavke“.

  3. Na listi Aktivno pronađite ime tima koji želite da arhivirate, a zatim izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > arhiviranje tima Archive Team button.

  4. Da biste sprečili osobe da uređuju sadržaj na SharePoint sajtu i na kartici Wiki povezanoj sa timom, izaberite stavku Napravi da SharePoint lokacija bude samo za čitanje za članove tima (vlasnici tima će i dalje moći da uređuju ovaj sadržaj).

Da biste prikazali i pretražili sadržaj arhiviranog tima, izaberite njegovo ime sa liste Arhivirano .

Sva aktivnost tima se zamrzava kada se tim arhivira. Niko neće moći da započne nove razgovore niti da odgovara na objave na kanalu, dodaje ili uklanja kanale, uređuje postavke tima ili dodaje aplikacije. Kao vlasnik tima, i dalje ćete moći da dodajete ili uklanjate članove, ažurirate uloge i brišete, obnavljate ili vraćate arhivirani tim u prethodno stanje.

Vraćanje tima u prethodno stanje

Da biste vratili arhivirani tim u prethodno stanje, pratite gorenavedene korake 1 i 2. Zatim na listi Arhivirano pronađite ime tima koji želite da arhivirate i izaberite stavku Još opcija da Dugme „Još opcija“ >tim.

Dugme "Vrati tim" u prethodno stanje

Povezani članci

Brisanje tima

Prikazivanje, skrivanje ili kačenje tima ili kanala u usluzi Teams

Želite da saznate više?

Prve stvari koje treba da znate o timovima i kanalima

Za sada idite u Teams aplikaciju za računare ili Teams na vebu da biste arhivirali ili vratili tim. Da biste prikazali arhivirani tim na mobilnom uređaju, prvo ga učinite omiljenim timom (ponovo u aplikaciji Teams za računare ili usluzi Teams na vebu). Zatim će se pojaviti na listi Omiljeni kontakti.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×