Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Arhiviranje ili vraćanje kanala u prethodno stanje

Napravljeni kanal možete da arhivirate u okviru tima kada više nije aktivan, ali želite da ga zadržite u blizini za referencu ili da ga ponovo aktivirate u budućnosti. Razgovori i datoteke na kanalu postaju samo za čitanje kada se arhiviraju. I dalje ćete moći da tražite i unutar arhiviranog kanala. Sve smernice za zadržavanje ili brisanje primenjene na kanal i dalje će se primenjivati, a kanal se može obnoviti kada se arhivira.

Arhivirajte ili vratite kanal u prethodno stanje u Teams aplikaciji za računare ili usluzi Teams na vebu. Da biste prikazali arhivirani kanal na mobilnom uređaju, idite na Skriveni kanali na listi timova.

Napomena: Samo vlasnici timova za standardne, privatne i deljene kanale i vlasnici kanala za privatne i deljene kanale mogu da arhivuju i vraćaju kanale.

Arhiviranje kanala

  1. Izaberite teams Dugme "Teams"sa leve strane da biste videli listu timova.

  2. Pronađite kanal koji želite da arhivirate na listi timova i kanala.

  3. Izaberite kanal, a zatim odaberite stavku Još opcija Microsoft Teams ikona "Još opcija"> arhiviranje Archive Team button.                                  

Možete i da arhivirate više kanala iz tima. 

  1. Kada izaberete tim, izaberite stavku Još opcija Microsoft Teams ikona "Još opcija"> Upravljaj timom.

  2. Izaberite stavku Kanali, a zatim odaberite kanale koje želite da arhivirate.

  3. Za svaki kanal izaberite Stavku Još opcija Microsoft Teams ikona "Još opcija" > arhiviranje Archive Team button.

Savet: Da biste sprečili osobe da uređuju sadržaj na SharePoint sajtu i na kartici Wiki povezanoj sa timom, izaberite stavku Napravi da SharePoint lokacija bude samo za čitanje za članove tima (vlasnici tima će i dalje moći da uređuju ovaj sadržaj).

Kada se arhivira, kanal će biti na listi timova i kanala u okviru Skriveni kanali sa arhiviranom ikonom.

Listu arhiviranih kanala možete da pronađete i tako što ćete otići na Upravljanje timom > kanalima. Razvijte strelicu pored stavke Arhivirano da biste videli listu kanala. 

Savet: Lako pregledajte i pretražujte sadržaj arhiviranog kanala tako što ćete ga zakačiti za listu kanala. Da biste to uradili, izaberite kanal, a zatim izaberite stavku Još opcija da Microsoft Teams ikona "Još opcija"> Zakači Ikona "Zakači ćaskanje" u usluzi Teams

Sve aktivnosti kanala se zamrznu kada se kanal arhivira. Niko neće moći da započne nove razgovore niti da odgovara na objave na kanalu, uređuje postavke tima ili dodaje aplikacije. Kao vlasnik tima/kanala i dalje ćete moći da dodajete ili uklanjate članove, ažurirate uloge i brišete, obnavljate ili vraćate arhivirani kanal u prethodno stanje.

Vraćanje kanala u prethodno stanje

Da biste vratili arhivirani kanal, idite na kanal koji želite da vratite iz liste timova i kanala u okviru odeljka Skriveni kanali tima.Izaberite stavku Još opcijaMicrosoft Teams ikona "Još opcija">Vraćanje kanala.

Napomena: Tim i dalje može da se arhivira ako se kanali u okviru tima arhiviraju. Ako arhivirani tim vratite u prethodno stanje, neće biti uticaja na arhivirane kanale i oni će ostati arhivirani.

Srodne teme

Prve stvari koje treba da znate o kanalima

Arhiviranje ili vraćanje tima u prethodno stanje

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×