Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Slanje komponente petlјe na kanalu

Sarađujte sa komponentama petlјe u privatnim, javnim i deljenim razgovorima kanala. Kada se pošalje komponenta petlјe, svi korisnici koji imaju pristup kanalu moći će da vide komponentu Petlјa i da joj doprinose.

Prvi koraci uz petlju? Pogledajte članak Prve stvari koje treba da znate o komponentama petlje u usluzi Microsoft Teams.

Slanje komponente petlje

  1. U okviru za sastavljanje poruka izaberite radnje i aplikacije Ikona znaka plus> Sarađujte pomoću funkcije Ponavljanje Ikona petljeScreenshot showing how to navigate to Loop components from a channel post

  2. Izaberite tip komponente koju želite da umetnete u poruku.

  3. Unesite sadržaj u komponentu.Screenshot showing a loop component in a channel post

  4. Kada budete spremni, izaberite stavku Ikona "Pošalji poruku".. Svi u razgovoru kanala moći će da uređuju sadržaj u liniji.

Savet: @Mention osobe unutar komponente da pokažu gde želite da doprinesu. Oni će dobiti obaveštenje feed-a o aktivnostima koje ih dovodi pravo do komponente.

Uređivanje komponente petlje

Jednostavno kliknite gde želite da dodate ili uredite sadržaj i počnite da kucate.

Prilikom uređivanja možete da otkucate / da biste umetnuli stvari kao @mention, datum ili čak komponentu. Ako želite da komentarišete postojeći tekst naspram uređivanja, otkucajte //. Ovo će vam pripisiti komentar.

Savet: Zakačite poruku koja sadrži komponentu uživo u oknu sa informacijama kanala radi lakšeg pristupa. Da biste to uradili, izaberite stavku Još opcija Ikona "Više opcija u usluzi Microsoft Teams">Zakači.

Prikaz aktivnosti i pristupa

Ako druge osobe uređuju dok prikazujete komponentu, videćete različite kursore u boji unutar teksta i verovatno ćete videti i tekst koji se uređuje.

Avatari se pojavljuju u gornjem desnom uglu da bi vas obavestili ko prikazuje, uređuje ili je nedavno uređio komponentu. Zadržite kursor iznad bilo kog avatara za detalje.

Izaberite stavku Pogledajte ko ima pristup Pogledajte ko ima dugme za pristup da biste razumeli ko može da prikaže ili uredi komponentu. Avatari osoba koje su barem jednom pregledale komponentu pojavljuju se ovde.

Snimak ekrana koji prikazuje više osoba koje rade u komponenti petlje u isto vreme

Deljenje komponente petlje na drugom kanalu ili ćaskanju

  1. Idite u gornji desni ugao komponente i izaberite stavku Kopiraj komponentu Copy link button.

  2. Prebacite se na kanal ili ćaskanje gde želite da delite komponentu.

  3. Idite na polje u kojem kucate poruku i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V da biste nalepili komponentu Petlja u prazan kanal ili ćaskanje.

Osobe iz originalnog kanala ili ćaskanja i na ovom dodatnom kanalu ili ćaskanju moći će da uređuju sadržaj. Bez obzira na to gde ljudi uređuju, komponenta će uvek prikazivati najnovije ispravke.

Prikažite i uredite datoteku na Office.com

Komponente petlje se automatski čuvaju u usluzi OneDrive kada se pošalju na kanal ili ćaskanje. Evo kako da odete na datoteku u usluzi Office.com:

1. Izaberite povezano ime datoteke na vrhu komponente Petlja.

Ime datoteke komponente petlje

2. Datoteka će se otvoriti u Office.com, gde možete da prikažete i zajednički uredite sadržaj.

Saznajte više

Prvi koraci uz Microsoft Loop

Microsoft Answers zajednica za Microsoft Loop

Slanje komponente petlje u Microsoft Teams ćaskanju

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×