Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Podrška za Office 2010 je obustavljena 13. oktobra 2020 . i neće biti proširenja i proširenih bezbednosnih ispravki.

Kupite ili isprobajte Microsoft 365

Savet: Niste sigurni koju verziju sistema Office imate? Pogledajte članak Pronalaženje detalja za druge verzije sistema Office da biste utvrdili koju verziju trenutno koristite.

Šta za vas znači premošćenje podrške posle 13. oktobra 2020.

  • Microsoft više neće pružati tehničku podršku, ispravke grešaka ili sigurnosne ispravke za ranjivosti sistema Office 2010 koje se kasnije mogu prijaviti ili otkriti. Ovo uključuje bezbednosne ispravke koje mogu da zaštite vaš računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugih zlonamernih softvera.

  • Više nećete primati ažuriranja softvera za Office 2010 iz usluge Microsoft Update.

  • Više nećete primati tehničku podršku preko telefona ili ćaskanja.

  • Neće biti obezbeđene dodatne ispravke za sadržaj podrške. Zapravo, većina sadržaja pomoći na mreži će biti povučena.

  • Više nećete moći da preuzmete Office 2010 sa Microsoft veb lokacije.

Koje opcije imam?

Preporučujemo da nadogradite Office. Opcije za nadogradnju zavise od toga da li koristite Office 2010 kod kuće ili ako vašom verzijom sistema Office 2010 upravlja IT sektor na poslu ili u školi.

Ako koristite Office 2010 kod kuće, i dalje ćete moći da ga koristite, ali preporučujemo da izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama. Da biste saznali više, pogledajte Kako da nadogradim Office?

Možete kupiti ili isprobati najnoviju verziju sistema Office.

Kupite ili isprobajte Microsoft 365

Za pojedinca na poslu:
Ako vašom verzijom sistema Office 2010 upravlja vaše preduzeće ili škola, obratite se IT tehničkoj podršci za nadogradnju. IT odeljenje će verovatno imati sopstveni plan za nadogradnju.

Za IT stručnjake Microsoft 365 administratore:
Ako ste administrator koji još uvek koristi Office 2010 u organizaciji, preporučujemo da korisnicima što pre nadogradite na najnoviju verziju sistema Office. Za dodatne uputstva proverite sledeće.

  • IT stručnjaci koji žele da saznaju više o nadogradnji sistema Office 2010 u preduzeću, pogledajte članak Planiranje nadogradnje sa Office 2007 ili Office 2010 servera i klijenata.

  • Microsoft 365 upravljanje Microsoft 365 u malim organizacijama sa korisnicima koji još uvek koriste Office 2010, trebalo bi da pročitaju i članak Nadogradnja korisnika usluge Microsoft 365 za preduzeća na najnoviji Office klijent

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×