Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft Teams Rooms donesite HD video, zvuk, deljenje sadržaja i obogaćena iskustva sa saradnjom Teams u prostore svih veličina za kompletno iskustvo sastanka. Premošćavanje razmaka između osoba koje rade na daljinu i osoba u kancelariji, Teams Rooms omogućite da svi budu viđeni, čuli i da u potpunosti učestvuju sa bilo kog mesta.  

Dolenavedene slike prikazuju različite konfiguracije soba za sastanke. Svaka Teams soba može da se razlikuje u zavisnosti od podešavanja sobe i uređaja koji su dostupni. Evo nekih stvari koje možete pronaći u svojoj Teams sobi:

  • kamere, mikrofona, zvučnika koji se mogu integrisati ili modularno

  • jedan ili dva spoljna ekrana koji možda nisu omogućeni za dodir ili dodir

  • a touch screen console on the table to control the room

  • uređaj table osetljivog na dodir

Teams Rooms može da bude zasnovan na operativnom sistemu Windows ili na Android uređaju. Detaljna uputstva za korisnike potražite u članku: 

primer podešavanja usluge Microsoft Teams Room primer podešavanja usluge Microsoft Teams Room primer podešavanja usluge Microsoft Teams Room

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×