Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Istorija poziva se nalazi u centru iskustva poziva i prikazuje listu prošlih poziva (uključujući propuštene pozive). 

Idite na Istorija Dugme „Pozivi“ > pozivi. U bilo kom pozivu na listi izaberite stavku Još radnji duplikat dugmeta „još radnji“ > povratni Dugme „Pozivi“ da biste automatski započeli poziv. 

Možete i da ćaskate sa tim kontaktom , dodate ga brzom biranju i dodate ih u kontakte – sve to iz menija Još radnji duplikat dugmeta „još radnji“radnje.

Uklanjanje poziva iz istorije poziva

Da biste uklonili poziv iz istorije:

  1. Idite na Istorija Dugme „Pozivi“> pozivi.

  2. Zadržite pokazivač iznad poziva koji želite da uklonite i izaberite stavku Još radnji duplikat dugmeta „još radnji“> Ukloni iz prikaza.

Uklanjanje poziva iz istorije poziva uklanja ga iz prikaza na svim uređajima. Administratori i dalje mogu da preuzmu podatke o pozivu iz uklonjenih poziva.

Napomene: 

  • Istorija poziva je dostupna ako imate licencu za Poslovna aplikacija za glasovnu komunikaciju business Voice u sklopu Microsoft 365 pretplate.

Teams-History ivicu ekrana

Dodirnite stavku Pozivi Dugme „Pozivi“ da biste videli istoriju poziva i pristupili Teams tastaturi telefona i kontaktima sa mobilnog uređaja. Istorija poziva obuhvata odlazne, dolazne i propuštene pozive povezane sa uslugom Teams Poslovna aplikacija za glasovnu komunikaciju broj telefona.

Uklanjanje poziva iz istorije poziva

Da biste uklonili poziv iz istorije poziva:

  1. Idite na Istorija >pozivi.

  2. Pronađite poziv koji želite da uklonite i dodirnite stavku Informacije Ikona za informacije.

  3. Dodirnite stavku Ukloni Dugme "Izbriši korpu za otpatke tima".

Uklanjanje poziva iz istorije poziva uklanja ga iz prikaza na svim uređajima. Administratori i dalje mogu da preuzmu podatke o pozivu iz uklonjenih poziva.

Napomene: 

  • Tastatura telefona i kontakti su dostupni kada imate licencu za aplikaciju Poslovna aplikacija za glasovnu komunikaciju business Voice.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×