Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Tastatura može da se koristi kao tipičan telefon za upućivanje poziva na broj telefona. (Možete i da otkucate imena ili grupe.)

Da biste birali broj iz usluge Teams, idite na stavku Pozivi Dugme „Pozivi“, a zatim unesite broj osobe do koje želite da dođete pomoću tastature telefona koja se nalazi sa leve strane. Zatim kliknite na dugme Pozovi Dugme „Pozivi“.  

Da biste zvati osobu po imenu, otkucajte ime osobe na tastaturi telefona. Da biste upućili grupne pozive, unesite više imena i/ili brojeva i kliknite na dugme Pozovi Dugme „Pozivi“ .

Jednostavna tastatura usluge Teams

Da biste pristupili tastaturi telefona tokom poziva, idite na kontrole poziva i izaberite stavku Tastatura telefona Dugme „Numerička tastatura“ .  

Dodatne opcije i funkcije pozivanja možete da pogledate u članku Prve stvari koje treba da znate o pozivima u članku Microsoft Teams .

Važno: Nećete moći da upućujete hitne pozive ka broju 911 ako aplikacija Teams nije povezana sa internetom.

Napomena: Ako ne vidite opciju za biranje broja, vaša organizacije možda nije kupila plan pozivanja. Ali i dalje možete da upućujete pozive drugim osobama u usluzi Teams.

Da biste uputili poziv, dodirnite stavku Pozivi Dugme „Pozivi“ >Pozivanje i unesite broj telefona. Ako ste omogućili postavku da biste dozvolili pristup kontaktima na telefonu, dodirnite stavku Pozivi Dugme „Pozivi“ > Kontakti Dugme „Kontakti“ na mobilnim uređajima i izaberite osobu koju želite da pozovete.

Koristite tastaturu na mobilnom uređaju da biste birali brojeve sa ličnog broja telefona i upućili hitne pozive na broj za hitne slučajeve specifične za vašu zemlju. 

Napomene: 

  • Ako ne vidite opciju za biranje broja, vaša organizacije možda nije kupila plan pozivanja. Ali i dalje možete da upućujete pozive drugim osobama u usluzi Teams.

  • Kada se prvi put pridružite Teams sastanku ili pozivu na Apple uređaju koji radi pod operativnim sistemom iOS 14, možda ćete videti poruku iz pregledača koja ukazuje na to da Teams zahteva pristup lokalnoj mreži. To je zbog promene u poboljšanjima privatnosti za iOS 14. Usluzi Teams su potrebne dozvole lokalne mreže da bi podržao peer-to-peer (P2P) arhitekturu da bi učestvovao na sastancima i pozivima.

Važno: Nećete moći da upućujete hitne pozive ka broju 911 ako aplikacija Teams nije povezana sa internetom.

Da biste zvati broj telefona (PSTN) sa Surface Hub uređaja, dodirnite dugme Pozovi Dugme „Pozivi“ ekrana dobrodošlice, a zatim dodirnite tastaturu telefona.

Kada pristupite tastaturi telefona, samo unesite broj koji želite da pozovete.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×