Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: februar 2020

Napomena:  Microsoft 365 aplikacije i usluge neće podržati Internet Explorer 11 počevši od 2021 17. Saznajte više. Imajte u vidu da će Internet Explorer 11 ostati podržani pregledač. Internet Explorer 11 predstavlja komponentu operativnog sistema Windows i prati smernice životnog ciklusa za proizvod na kojem je instalirana. 

Radimo na rešavanju problema do kojih može doći prilikom korišćenja sistema Office sa operativnim sistemom Windows 10. U međuvremenu, koristite sledeća rešenja da biste rešili probleme.

Potrebna vam je pomoć?
Ako ova rešenja ne reše problem, koristite opcije na dnu ove stranice za podršku.

Uobičajeni problemi

Problem

Rešenje

Office dokumenti otvaraju se sporije nakon instalacije ispravke Windows 10 Fall Creators Update

U ispravci Windows 10 Fall Creators Update, aktivni antivirusni proizvod može dinamički da skenira Office dokumente pomoću antivirusnog API-ja za Office kada ih otvorite. To pomaže u aktivaciji antivirusnog proizvod za otkrivanje zlonamernih dokumenata koji prikrivaju zlonamerni sadržaj primenom tehnika kao što je šifrovanje dokumenata. Ovo skeniranje važi za sve verzije Office dokumenat i može dovesti do odlaganja od najviše 1 sekunde po dokumentu.

Microsoft istražuje ovaj problem objaviće ovde ispravku kada problem bude rešen. Više informacija o ovom novom ponašanju potražite u članku Uvod u Antivirus API referencu za Office.

Ekran operativnog sistema Windows treperi ili bljeska

Možda ćete videti treperavi ekran ako koristite Microsoft 365 ili Office 2016 Build 16.0.7668.2066, koje je izdato maloj grupi klijenata između 1/25 i 1/30. Od 1/31, Microsoft 365 ili Office 2016 Build 16.0.7668.2074 je dostupan i sadrži ispravku.

Da biste rešili ovaj problem, ažurirajte Office na najnoviju verziju. Pošto ekran bljeska, moraćete to da uradite pomoću komandne linije. Pogledajte ovaj članak za uputstva korak po korak: Windows ekran treperi ili bljeska nakon prijavljivanja.

Ne možete da pronađete Office aplikacije nakon nadogradnje na Windows 10

Windows 10 podrazumevano ne kači Office aplikacije na Start meni ili traku zadataka, ali postoji nekoliko načina da pronađete i otvorite Office aplikacije sa početnog ekrana i trake zadataka u operativnom sistemu Windows 10.

Više informacija potražite u članku ne možete da pronađete Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 10, Windows 8 ili Windows 7?.

Kako da nadogradite na Windows 10 na novim uređajima koji uključujući Microsoft 365

Ako ste upravo kupili novi uređaj koji sadrži Microsoft 365, preporučujemo da instalirate Office pre nadogradnje na Windows 10.

Ne možete štampati posle nadogradnje na Windows 10

Možda ćete morati da instalirate nove upravljačke programe za štampač. Takođe pokušajte da pokrenete program za rešavanje problema sa štampanjem da biste rešili problem.

Više informacija potražite u članku Rešavanje problema sa štampačem.

Potrebna vam je pomoć sa licenciranjem ili aktivacijom proizvoda

Više informacija potražite u ovom članku: Greške „Nelicencirani proizvod“ u sistemu Office.

Nakon nadogradnje na Windows 10, Office aplikacije prikazuju se kao veoma velike ili veoma male na monitoru ili imate mutnog teksta u Office aplikacijama.

Više informacija i rešenja potražite u članku Office aplikacije prikazuju seu pogrešnoj veličini ili mutno na spoljnim monitorima.

Poruke o grešci

Problem

Rešenje

Dobijate grešku prilikom otvaranja sistema Office 2013 Documents posle nadogradnje sa operativnog sistema Windows 7 na Windows 10, kao što je Word naišao na grešku prilikom pokušaja otvaranja datoteke ili Ova datoteka je oštećena i ne može se otvoriti.

Da biste rešili ovaj problem, pokrenite neku od Office 2013 aplikacija, kao što je Word, a zatim izaberite stavku datoteka > naloga > Ažuriranje > Ažuriraj da biste instalirali najnovije ispravke.

Više informacija potražite u članku Greške prilikom otvaranja Office datoteka posle nadogradnje sa operativnog sistema Windows 7 na Windows 10.

Problemi sa programom Outlook

Problem

Rešenje

Posle instaliranja ispravke za Windows 10 povodom godišnjice, ne funkcioniše prevlačenje e-poruka u sistem datoteka ili između fascikli.

Problem utiče na sve podržane verzije programa Outlook 2010, 2013 i 2016. Može se desiti i u programu Mozilla Thunderbird.

Naši timovi inženjera su istražili ovaj problem i planiraju da izdaju ispravku u bliskoj budućnosti. Ponovo ćemo ovde objaviti obaveštenje kad budemo imali više informacija.

Nakon instaliranja operativnog sistema Windows 10, Business Contact Manager (BCM) može da padne zbog problema sa kontrolom grafikona tokom .Net registracije.

BCM zavisi od platforme .NET framework kada su u pitanju neke njegove funkcije.

Pogledajte stavku Menadžer za poslovne kontakte posle nadogradnje na Windows 10 za više informacija i rešenja.

Kada kliknete na hipervezu ka veb stranici u programu Outlook 2010 ili Outlook 2007, od vas se traži da navedete Internet Explorer 11 kao podrazumevani pregledač.

Za više informacija i rešenja, videćete da se od vas traži da navedete Internet Explorer kada kliknete na vezu u programu outlook 2010 ili Outlook 2007.

Javite nam kako možemo da pomognemo

Ako ova rešenja ne reše vaš problem, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste nam ostavili komentar, kliknite na dugme Ne u dolenavedenom odeljku Da li su ove informacije bile korisne? i otkucajte komentar.

  • Da biste razgovarali sa predstavnikom podrške, kliknite na dolenavedeno dugme Obratite nam se.

  • Da biste dobili pomoć iz Office zajednice, kliknite na dolenavedeno dugme Pitajte zajednicu.

  • Da biste dobili više opštih informacija o pomoći i rešavanju problema za Windows 10, pogledajte: Da li vam je potrebna pomoć za Windows 10?.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×