Ja esat kopienas administrators vai apstiprināts administrators, varat izdzēst kopienu.
Svarīgi!
Dzēšot kopienu, tiek izdzēsti arī kopienas resursi un ziņojumi, kā arī nekavējoties noņemti tie no meklēšanas rezultātiem un lietotāju skatiem.
- Ja iestatāt tīkla saglabāšanu uz Dzēst, Engage saglabā izdzēstās sarunas 30 dienas, pēc tam tās tiek neatgriezeniski izdzēstas un vairs nav atkopjamas.
- Ja iestatāt tīkla saglabāšanu uz Arhīvs, izdzēstās sarunas tiek saglabātas uz nenoteiktu laiku.
Kopienas dzēšana
Lai noņemtu Engage kopienu, veiciet tālāk norādītās darbības.
- Pārvietojiet failus, kurus vēlaties saglabāt no kopienas SharePoint bibliotēkas.
- Viva Engage kopienā, kuru vēlaties dzēst, pa labi no kopienas nosaukuma atlasiet Vēl
Vēl un izvēlieties Iestatījumu
. - Iestatījumu lapas apakšējā kreisajā stūrī atlasiet Dzēst šo kopienu.
- Atlasiet Dzēst.
Izdzēsto Microsoft 365 resursu atjaunošana
Dzēšot kopienu, kas ir saistīta ar Microsoft 365 saistīto grupu, tiek izdzēsti arī saistītie Microsoft 365 resursi (SharePoint vietne, faili utt.). Tās var atjaunot ierobežotu laika periodu atkarībā no datu saglabāšanas politikām, ko tīklam iestata verificētais administrators.
Lai izgūtu izdzēstos resursus, sazinieties ar administratoru, palīdzības dienestu, IT vai tehniskā atbalsta nodaļu. Papildinformāciju skatiet sadaļā Izdzēstas Microsoft 365 grupas atjaunošana.