Puteți șterge o comunitate dacă sunteți administratorul comunității sau un administrator verificat.
Important
Atunci când ștergeți o comunitate, acțiunea șterge și resursele și mesajele comunității și le elimină imediat din rezultatele căutării și din vizualizările utilizatorilor finali.
- Dacă setați păstrarea rețelei la Ștergere, Engage păstrează conversațiile șterse timp de 30 de zile, după care acestea sunt șterse definitiv și nu pot fi recuperate.
- Dacă setați reținerea rețelei la Arhivă, conversațiile șterse se păstrează pe termen nelimitat.
Ștergerea unei comunități
Efectuați următorii pași pentru a elimina o comunitate Engage:
- Mutați toate fișierele pe care doriți să le salvați din biblioteca SharePoint a comunității.
- În comunitatea Viva Engage pe care doriți să o ștergeți, în partea dreaptă a numelui comunității, selectați
Mai multe și mai multe și alegeți
setări . - În partea de jos a paginii Setări , în colțul din stânga jos, selectați Ștergeți această comunitate.
- Selectați Ștergere.
Restaurați resursele Microsoft 365 șterse
Atunci când ștergeți o comunitate legată la un grup conectat Microsoft 365, resursele Microsoft 365 asociate (site-ul SharePoint, fișierele și așa mai departe) sunt șterse, de asemenea. Le puteți restaura pentru o perioadă limitată, în funcție de politicile de retenție a datelor pe care administratorul verificat le setează pentru rețea.
Pentru a recupera resursele șterse, contactați administratorul, biroul de asistență, departamentul IT sau departamentul de asistență tehnică. Pentru mai multe informații, consultați Restaurarea unui grup Microsoft 365 șters.