Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Vlasnik pretplate na Microsoft 365 Family može da deli svoje pogodnosti sa najviše pet osoba. Možda će vas pozvati da se pridružite Microsoft 365 Family pretplati. Ako prihvatite ovaj poziv, možete besplatno da pristupite pogodnostima pretplate, uključujući 1 TB ili lično OneDrive skladište i aplikacije za računare kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. 
 

Napomena: Microsoft 365 nije dostupan na svim tržištima. 

Ako ste vlasnik pretplate na Microsoft 365 Family i želite da saznate kako da je delite sa nekom osobom, pogledajte članak Deljenje Microsoft 365 Family pretplate.

Prihvatite pozivnicu i počnite da koristite Microsoft 365

  1. Ako ste primili e-poruku koja vas poziva da delite Microsoft 365 Family, izaberite stavku Prihvati.

  2. U okviru Pozvani izaberite stavku Prvi koraci. Ako još niste prijavljeni, možda će od vas biti zatraženo da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Ako nemate Microsoft nalog, kreirajte ga. Morate da kliknete na dugme Prvi koraci i prijavite se pomoću Microsoft naloga pre nego što pređete na sledeći korak.

  3. Na stranici Microsoft 365 Family kliknite na dugme Instaliraj Office i pratite odzive. Detaljnu pomoć za preuzimanje i instaliranje aplikacija potražite u članku Prijavljivanje radi preuzimanja i instaliranja sistema Office na PC ili Mac računaru.

    Savet: Ako biste radije da instalirate aplikacije kasnije ili ste ih već instalirali na jednom uređaju, a sada želite da ih instalirate na drugom, ne morate ponovo da izvršite korake 1 i 2. Idite direktno na 3. korak i, ako vam bude zatraženo, prijavite se pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili kada ste prvobitno prihvatili poziv.

Dodatne informacije u vezi sa deljenim porodičnim resursima

Kada prihvatite poziv za deljenje Microsoft 365 Family, automatski ćete biti dodati u porodičnu grupu korisnika pretplate. Članovi porodične grupe imaju pristup deljenom Porodičnom prijemnom poštanskom sandučetu e-pošte, kalendaru i OneNote beležnicama, ali ne mogu da pristupe ličnim kalendarima, e-porukama ili datotekama drugih članova. Pročitajte više o privatnosti datoteka i deljenim porodičnim datotekama u nastavku.

Najčešća pitanja

  • Ne, lični podaci svake osobe koja deli pretplatu ostaju privatni. Nijedna od ličnih datoteka, e-poruka, zakazanih obaveza ili OneNote beležnica neće se pojaviti na deljenim porodičnim lokacijama.  One se čuvaju zasebno.

  • Niko neće imati pristup vašim ličnim datotekama – oni će vam ostati samo dostupni osim ako ih izričito ne delite sa drugima.

  • Nijedan od podataka se ne deli sa držača pretplate kada se pridružite.  Ako želite, možete da delite određene tipove podataka, kao što su aktivnost pregledanja veba i vreme pred ekranom.  Idite na matičnu Microsoft Family Safety stranicu da biste saznali više.

  • Kada prihvatite poziv, videćete novo porodično prijemno sanduče i porodični kalendar u usluzi Outlook.com.  Takođe ćete videti porodičnu beležnicu u programu OneNote. Ove lokacije su kreirane tako da članovi porodice mogu lako da dele važne informacije, uz odvojene privatne datoteke, e-poruke i informacije. 

  • Datoteke će ostati netaknute.  Ostaćete deo porodične grupe, ali sve vaše Microsoft 365 Family pogodnosti će takođe isteći.  Izgubićete pristup potpuno funkcionalnim Office aplikacijama za računare, ali ćete i dalje moći da prikazujete i štampate Office datoteke.  Nećete moći da ih uređujete niti da pravite nove dokumente.  Izgubićete i pogodnost skladišta od 1 TB u usluzi OneDrive i vratiće se na prethodnu veličinu.  Više informacija potražite u ovom članku o otkazivanja Pretplate na Microsoft 365 .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×