Srodne teme
×

Napomena: Microsoft 365 Family nije dostupna na svim tržištima.

Možda ćete primiti poruku od nekoga koga poznajete sa vezom koja vas poziva da delite Microsoft 365 Family pretplatu. Kada prihvatite ovaj poziv, imaćete pristup svim Microsoft 365 pogodnostima kao što su Premium aplikacije za računare kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook koje možete da koristite na uređajima. 

Prihvatite pozivnicu i počnite da koristite Microsoft 365

Savet: Ako ste vlasnik pretplate na Microsoft 365 Family i želite da saznate kako da je delite sa nekom osobom, pogledajte članak Deljenje Microsoft 365 Family pretplate.

  1. Ako ste primili e-poruku koja vas poziva da delite Microsoft 365 Family, izaberite prihvati u e-poruci ili izaberite vezu koja vas vodi direktno na stranicu "Pozvani ste" u sledećem koraku ispod.

  2. U okviru Pozvani izaberite stavku Prvi koraci. Ako još niste prijavljeni, možda će od vas biti zatraženo da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Ako nemate Microsoft nalog, kreirajte ga. Morate da kliknete na dugme Prvi koraci i prijavite se pomoću Microsoft naloga pre nego što pređete na sledeći korak.

  3. Na stranici Microsoft 365 Family kliknite na dugme Instaliraj Office i pratite odzive. Detaljnu pomoć za preuzimanje i instaliranje aplikacija potražite u članku Prijavljivanje radi preuzimanja i instaliranja sistema Office na PC ili Mac računaru.

    Savet: Ako biste radije da instalirate aplikacije kasnije ili ste ih već instalirali na jednom uređaju, a sada želite da ih instalirate na drugom, ne morate ponovo da izvršite korake 1 i 2. Idite direktno na 3. korak i, ako vam bude zatraženo, prijavite se pomoću istog Microsoft naloga koji ste koristili kada ste prvobitno prihvatili poziv.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru

Pitajte zajednicu >

Pronalaženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×