Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Microsoft 365 je usluga pretplate koja obezbeđuje da uvek imate najnovije moderne alatke za produktivnost korporacije Microsoft. Postoje Microsoft 365 za kućnu i ličnu upotrebu, kao i za mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, škole i neprofitne organizacije. 

Microsoft 365 planovi za kuću ili preduzeća uključuju moćne Microsoft 365 aplikacije za računare koje su vam poznate, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatno skladište u oblaku i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek imati najnovije funkcije, ispravke i bezbednosne ispravke zajedno sa stalnom tehničkom podrškom bez dodatnih troškova. Možete da odaberete da plaćate pretplatu na mesečnom ili godišnjem nivou. Plan Microsoft 365 Family vam takođe omogućava da delite ove pogodnosti pretplate sa najviše pet dodatnih osoba.

Napomena: Microsoft 365 Basic je pretplata za jednu osobu. On obuhvata 100GB skladišta u oblaku, bezbednu e-poštu bez oadћbina, bezbednu fotografiju i skladište datoteka i Microsoft podršku. Više informacija potražite Microsoft 365 Basic u najčešćim pitanjima.

Većina Microsoft 365 za preduzeća, škole i neprofitne organizacije obuhvataju potpuno instalirane aplikacije za stone računare, ali Microsoft nudi i osnovne planove sa verzijama na mreži Microsoft 365, skladištem datoteka i e-poštom. Vi odlučujete šta je najbolje za Vas: malo preduzeće, preduzeće, škola ili neprofitna organizacija.

Office 2021 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da plaćate jednokratnu cenu unapred da biste dobili Microsoft 365 za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne za PC i za Mac računare. Međutim, nema opcija nadogradnje, što znači da ako planirate da izvršite nadogradnju na sledeće glavno izdanje, moraćete da ga kupite po punoj ceni.

Microsoft 365 za veb je besplatna verzija programa Microsoft 365 koju možete da koristite u veb pregledaču. Sve što vam je potrebno jeste da se prijavite za Microsoft nalog sa novom ili postojećom e-adresom.  Koristite Word, Excel, PowerPoint i još mnogo toga besplatno na vebu.

Savet: Ako ste vlasnik malog preduzeća koji traži više informacija o tome kako da podesite Microsoft 365, posetite stranicu Pomoć i obuka za mala preduzeća.

Niste sigurni šta trenutno imate? Pogledajte članak Koju verziju sistema Office koristim?

Da li ste spremni Microsoft 365 aplikacije? Pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Tražite detalje o proizvodu i cene?

Isprobajte ili kupite Microsoft 365

Uporedite Microsoft 365 pretplatu saOffice 2021 (jednokratna kupovina)

Jednokratna kupovina (primer: Office Home & Business 2021)

Microsoft 365 pretplatu
(Primer: Microsoft 365 Family ili Microsoft 365 Personal)

Trošak

Platite jednokratnu cenu.

Platite malu mesečnu naknadu ili uštedite plaćanjem za celu godinu.

Microsoft 365 aplikacije

Uključeno

Nabavite Microsoft 365 kao što su Excel, Word iPowerPoint.

Uključeno

Preuzmite potpuno instalirane i najnovije verzije programaExcel, Word, PowerPoint i Outlook i OneNote za Windows ili Mac. Uvek ćete dobijati najnovije funkcije, nove alatke, bezbednosne ispravke i ispravke grešaka. (Korisnici računara dobijaju i Access i Publisher.)

Ispravke funkcija

Nije uključeno

Dobijaćete bezbednosne ispravke, ali ne i nove funkcije. Nisu uključene nadogradnje na glavna izdanja.

Uključeno

Vaše aplikacije će se uvek poboljšati. Dobićete sve najnovije funkcije i ispravke, kao i bezbednosne ispravke i ispravke grešaka.

Instaliranje Microsoft 365 na više računara (Mac ili PC)

Nije uključeno

Jednokratne kupovine se mogu instalirati jednom na PC ili Mac računaru.

Uključeno

Možete da instalirate Microsoft 365 Family ili Personal na svim uređajima i prijavite se na pet uređaja u isto vreme ―to znači da možete da koristiteMicrosoft 365 aplikacije bez obzira na to gde se nalazite i koji uređaj koristite. Ovo podrazumeva PC i Mac računare, tablete i telefone. AkoMicrosoft 365 Family možete da delite pretplatu i sa najviše pet drugih osoba.

Napredne funkcije na tabletima i telefonima

Nije uključeno

Instalirajte aplikacije za mobilne uređaje besplatno i dobijte osnovne funkcije uređivanja na tablet računarima ili telefonima ispod 10,1 inča.

Uključeno

Instalirajte aplikacije za mobilne uređaje besplatno i dobijte dodatne funkcije kada se prijavite Microsoft 365 aplikacije na uređaju.

Dodatno skladište na mreži

Nije uključeno

Nije uključeno.

Uključeno

Bezbedno uskladištite datoteke u oblaku i pristupite im sa bilo kog mesta. Nabavite 1 TB skladišta u oblaku. UzMicrosoft 365 Family dobijate 1 TB po korisniku, a svako sa kim delite takođe će dobiti sopstvenih 1 TB skladišta u oblaku.

Tehnička podrška je uključena

Nije uključeno

Uključena je početna tehnička podrška samo pri instaliranju.

Uključeno

Tokom pretplate nam se obratite bez dodatnih troškova za pomoć u vezi sa tehničkim problemima ili za podršku u vezi sa pretplatom i naplatom.

Potrebna vam je pomoć oko izbora plana usluge Microsoft 365 za preduzeća?

Odlučivanje o planu može da zavisi od određenih poslovnih potreba. Microsoft 365 birač plana dizajniran je da vam pomogne u ovome. Birač će dati preporuke na osnovu vaših odgovora na pitanja kao što su veličina vašeg preduzeća, polje posla, uređaji koje koristite i koje vrste funkcija, IT podrška i bezbednost tražite. Pročitajte članak Pomozite mi da pronađem pravi plan za svoje preduzeće.

Najčešća pitanja

Odaberite jednu od dolenavedenih opcija da biste dobili informacije o ceni.

Uporedite cene

Microsoft 365 pretplate

Za kućnu ili ličnu upotrebu:

Microsoft 365 Family (delite sa najviše 5 dodatnih osoba)

Microsoft 365 Personal (za jednu osobu)

Microsoft 365 Basic

Za upotrebu na poslu:

Poređenje Microsoft 365 planova za mala i srednja preduzeća (do 300 korisnika)

Poređenje Microsoft 365 enterprise planova

Za neprofitne organizacije:

Microsoft 365 planovi za neprofitne organizacije

Jednokratne kupovine Microsoft 365

Office Home & Student 2021

Office Home & Business 2021

Office Professional 2021

Da. Možete da kupite samostalne verzije Word, Excel iPowerPoint za Mac ili PC. Idite u Microsoft prodavnicu i potražite željenu aplikaciju.

Takođe možete da dobijete jednokratnu kupovinu ili verziju pretplate za Visio ili Project, koja je dostupna samo za računare. Kupite Visio ili kupite Project.

Microsoft 365 pretplate iOffice 2021 mogu da se instaliraju na Mac ili PC računaru. Uporedite cene

Ne morate da budete na mreži da biste Microsoft 365 aplikacije nakon što su instalirane i aktivirane na vašim uređajima. Međutim, prvobitno će vam biti potreban pristup internetu da biste instalirali i aktivirali Microsoft 365, instalirali ispravke i upravljali naplatom. Pristup internetu je takođe neophodan za pristup dokumentima uskladištenim OneDrive na radnoj površini, osim ako ne instalirate OneDrive za stone računare. Međutim, kada Microsoft 365 aplikacije (kao što su Word, PowerPoint i Excel ) možete da ih koristite van mreže.

Trebalo bi redovno da se povezujete sa internetom da bi aplikacije držali u toku i da biste imali koristi od automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom makar jednom mesečno, aplikacije će preći u režim smanjene funkcionalnosti i možda ćete videti grešku " Nelicencirani proizvod". Da biste ponovo Microsoft 365 aplikacije, jednostavno se ponovo povežite sa internetom i prijavite se na Microsoft 365. Saznajte kako da se prijavite.

Ne morate da budete na mreži da biste koristiliOffice 2021 kada se one instaliraju i aktiviraju na uređaju. Međutim, prvobitno će vam biti potreban pristup internetu da biste instalirali i aktiviraliOffice 2021 i instalirali sve ispravke. Pored toga,Office 2021 periodično zahteva ponovnu aktivaciju, a mogu je pokrenuti i promene komponenti uređaja, koje zahtevaju internet vezu. Neuspešna ponovna aktivacije može dovesti do toga da aplikacije pređite u režim smanjene funkcionalnosti ili ćete možda dobiti grešku " Nelicencirani proizvod".

Ako ne možete da se povežete sa internetom, trebalo bi da razmotrite Office LTSC.

Ne. Postoje prednosti čuvanja datoteka u oblaku, ali izbor je vaš. Sa Microsoft 365 verzijama i verzijama sistema Office bez pretplate, birate gde želite da uskladištite dokumente. Opcija je vaša da ih sačuvate na lokalnom uređaju ili da ih sačuvate u oblaku pomoću usluge kao što je OneDrive.

Možete čak i da odaberete da uskladištite datoteke u oblaku, ali da nastavite da im pristupate sa uređaja bez obzira na to da li ste na mreži ili van mreže. To možete da uradite tako što ćete sinhronizovati datoteke sa uređajem i učiniti ih dostupnim za pristup van mreže. Pogledajte članak Sinhronizacija datoteka pomoću usluge OneDrive u operativnom sistemu Windowsili Sinhronizacija datoteka pomoću usluge OneDrive u operativnom sistemu macOS.

Da biste saznali više o pogodnostima čuvanja u oblaku, pogledajte Video: Zašto skladištite datoteke u oblaku? Da biste saznali više o izborima za to gde da sačuvate datoteke , pogledajte članak Čuvanje datoteka i Čuvanje, pravljenje rezervne kopije i oporavak datoteke u sistemu Microsoft Office.

Koristite opciju Obratite nam se u dnu ove stranice. Hvala!

Takođe pogledajte

Saznajte koji Office je za vas

Šta je novo u programu Microsoft 365

Instalacija sistema Office na PC ili Mac računaru

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×