Sadržaj
×
Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena: Microsoft 365 Family nije dostupna na svim tržištima.

Microsoft 365 je usluga pretplate koja obezbeđuje da uvek imate najnovije moderne alatke za produktivnost korporacije Microsoft. Postoje Microsoft 365 za kućnu i ličnu upotrebu, kao i za mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, škole i neprofitne organizacije.

Microsoft 365 planovi za kuću ili preduzeća uključuju moćne Office aplikacije za računare koje su vam poznate, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatno skladište na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek imati najnovije funkcije, ispravke i bezbednosne ispravke zajedno sa stalnom tehničkom podrškom bez dodatnih troškova. Možete da odaberete da plaćate pretplatu na mesečnom ili godišnjem nivou. Plan Microsoft 365 Family vam takođe omogućava da delite ove pogodnosti pretplate sa najviše pet dodatnih osoba. 

Većina Microsoft 365 za preduzeća, škole i neprofitne organizacije obuhvataju potpuno instalirane aplikacije za stone računare, ali Microsoft nudi i osnovne planove sa verzijama na mreži Office, skladištem datoteka i e-poštom. Vi odlučujete šta je najbolje za Vas: malo preduzeće, preduzeće, škola ili neprofitna organizacija.

Office 2021 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da plaćate jednokratnu cenu unapred da biste dobili Office za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne za PC i za Mac računare. Međutim, nema opcija nadogradnje, što znači da ako planirate da izvršite nadogradnju na sledeće glavno izdanje, moraćete da ga kupite po punoj ceni.

Office za veb je besplatna verzija programa Office koju možete da koristite u veb pregledaču. Sve što vam je potrebno jeste da se prijavite za Microsoft nalog sa novom ili postojećom e-adresom. Isprobajte Office za veb aplikacije.

Niste sigurni šta trenutno imate? Pogledajte članak Koju verziju sistema Office koristim?

Spremni ste da instalirate Office ? Pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Tražite detalje o proizvodu i cene?

Isprobajte ili kupite Microsoft 365

Uporedite Microsoft 365 pretplatu saOffice 2021 (jednokratna kupovina)

Jednokratna kupovina (primer: Office Home & Business 2021)

Microsoft 365 pretplatu
(Primer: Microsoft 365 Family *)

Cena

Platite jednokratnu cenu.

Platite malu mesečnu naknadu ili uštedite plaćanjem za celu godinu.

Office aplikacije

Uključeno

Nabavite Office kao što su Excel, Word iPowerPoint.

Uključeno

Preuzmite potpuno instalirane i najnovije verzije programaExcel, Word, PowerPoint i Outlook i OneNote za Windows ili Mac. Uvek ćete dobijati najnovije funkcije, nove alatke, bezbednosne ispravke i ispravke grešaka. (Korisnici računara dobijaju i Access i Publisher.)

Ispravke funkcija

Nije uključeno

Dobijaćete bezbednosne ispravke, ali ne i nove funkcije. Nisu uključene nadogradnje na glavna izdanja.

Uključeno

Vaše aplikacije će se uvek poboljšati. Dobićete sve najnovije funkcije i ispravke, kao i bezbednosne ispravke i ispravke grešaka.

Instaliranje Office na više računara (Mac ili PC)

Nije uključeno

Jednokratne kupovine se mogu instalirati jednom na PC ili Mac računaru.

Uključeno

Možete da instalirate Microsoft 365 Family ili Personal na svim uređajima i prijavite se na pet uređaja u isto vreme ―to znači da možete da koristiteOffice aplikacije bez obzira na to gde se nalazite i koji uređaj koristite. Ovo podrazumeva PC i Mac računare, tablete i telefone. AkoMicrosoft 365 Family možete da delite pretplatu i sa najviše pet drugih osoba.

Napredne funkcije na tabletima i telefonima

Nije uključeno

Instalirajte aplikacije za mobilne uređaje besplatno i dobijte osnovne funkcije uređivanja na tablet računarima ili telefonima ispod 10,1 inča.

Uključeno

Instalirajte aplikacije za mobilne uređaje besplatno i dobijte dodatne funkcije kada se prijavite Office aplikacije na uređaju.

Dodatno skladište na mreži

Nije uključeno

Nije uključeno.

Uključeno

Bezbedno uskladištite datoteke u oblaku i pristupite im sa bilo kog mesta. Nabavite 1 TB skladišta OneDrive u oblaku iMicrosoft 365 Family dobijate 1 TB po korisniku, za najviše 6 korisnika, uključujući i vas. (Microsoft 365 Family).

Tehnička podrška je uključena

Nije uključeno

Uključena je početna tehnička podrška samo pri instaliranju.

Uključeno

Tokom pretplate nam se obratite bez dodatnih troškova za pomoć u vezi sa tehničkim problemima ili za podršku u vezi sa pretplatom i naplatom.

* Ova Microsoft 365 pretplata nije licencirana za komercijalnu upotrebu.

Najčešća pitanja

Odaberite jednu od dolenavedenih opcija da biste dobili informacije o ceni.

Uporedite cene

Microsoft 365 pretplate

Za kućnu ili ličnu upotrebu:

Microsoft 365 Family (delite sa najviše 5 dodatnih osoba)

Microsoft 365 Personal (za jednu osobu)

Za upotrebu na poslu:

Poređenje Microsoft 365 planova za mala i srednja preduzeća (do 300 korisnika)

Poređenje Microsoft 365 enterprise planova

Za neprofitne organizacije:

Microsoft 365 planovi za neprofitne organizacije

Jednokratne kupovine Office

Office Home & Student 2021

Office Home & Business 2021

Office Professional 2021

Da. Možete da kupite samostalne verzije Word, Excel iPowerPoint za Mac ili PC. Idite u Microsoft prodavnicu i potražite željenu aplikaciju.

Možete da dobijete i jednokratnu kupovinu ili verziju pretplate za Visio ili Project, koja je dostupna samo za računare. Kupite Visio ili kupite Project.

Microsoft 365 pretplate iOffice 2021 mogu da se instaliraju na Mac ili PC računaru. Uporedite cene

Ne morate da budete na mreži da biste koristili Office kada se on instalira i aktivira na uređajima. Međutim, prvobitno će vam biti potreban pristup internetu da biste instalirali i aktivirali Office, instalirali ispravke i upravljali naplatom. Pristup internetu je takođe neophodan za pristup dokumentima uskladištenim OneDrive na radnoj površini, osim ako ne instalirate OneDrive za stone računare. Međutim, kada Office aplikacije (kao što su Word, PowerPoint i Excel ) možete da ih koristite van mreže.

Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom da bi vaša Office bila ažurna i da biste imali koristi od automatskih nadogradnji. Ako se ne povezujete sa internetom makar svakih 39 dana, aplikacija će preći u režim smanjene funkcionalnosti i možda ćete videti grešku „Nelicencirani proizvod“. Da biste ponovo Office aplikacije, jednostavno se ponovo povežite sa internetom i prijavite se na Microsoft 365. Saznajte kako da se prijavite.

Koristite opciju Obratite nam se u dnu ove stranice. Hvala!

Takođe pogledajte

Saznajte koji Office je za vas

Šta je novo u programu Microsoft 365

Instalacija sistema Office na PC ili Mac računaru

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×