Jos sinulla on jaettu muistikirja etkä halua enää muiden näkevän tai muokkaavan sitä, voit poistaa yhden tai kaikkien käyttäjien käyttöoikeudet tai muuttaa jakamisoikeuksien asetuksia.
Jos haluat estää tiettyjä käyttäjiä muokkaamasta muistikirjaasi, mutta haluat silti sallia heidän tarkastella sitä, muuta heidän käyttöoikeutensa Voi muokata -tilasta Voi tarkastella -käyttöoikeudeksi.
Jos haluat lopettaa kaiken jakamisen, poista kaikki jakamislinkit ja lopeta jakaminen henkilöiden kanssa, joilla on suora käyttöoikeus.
Jos haluat estää tietyiltä henkilöiltä muistikirjan tarkastelemisen tai muokkaamisen, voit muuttaa Jaettu-kohdan asetuksia.
Avaa asianmukainen muistikirja.
Valitse
ikkunan oikeasta yläkulmasta Jaa.Valitse Käytön hallinta.
Poista vähintään yksi People tai poista linkkisi ja poista ne käytöstä.
Jos haluat poistaa käyttöoikeuden kokonaan, valitse henkilön
Voi muokata - tai
Voi tarkastella -vaihtoehto.Valitse Suora käyttö
-kohdassa uudelleen Voi muokata ja valitse
sitten Poista suora käyttö.