I en gruppechat kan du forlate chatten selv eller fjerne noen andre fra chatten.
Når du forlater det, fjernes du fra samtalen. Når du fjerner noen fra chatten, fjernes vedkommende fra chatten, men meldingsloggen beholdes.
Tips
Hvis du forlater en gruppe fordi du mottar for mange varsler om nye meldinger, kan du i stedet slå av varsler eller dempe chatten fra denne gruppen.
Forlate en gruppechat
Hvis du bestemmer deg for å forlate en gruppechat i Teams, mottar du ikke lenger meldinger. Du kan bare bli med på nytt hvis noen inviterer deg på nytt.
- Finn navnet på gruppen du vil forlate, i chatlisten.
- Velg Flere alternativer
>Forlat
.
Hvis du ombestemmer deg, kan du be noen om å invitere deg til gruppen på nytt.
Fjerne personer fra en gruppechat
Obs!
Administratoren må slå på denne innstillingen for å la medlemmer fjerne hverandre fra en gruppechat.
Når du fjerner personer fra en gruppechat i Teams, kan de se tidligere meldinger, men kan ikke sende nye eller se fremtidig innhold.
- Åpne en gruppechat med tre eller flere personer, og velg Vis og legg til deltakere-ikon
. - Gå til navnet på personen du vil fjerne.
- Velg Fjern
, og bekreft at du vil fjerne deltakeren fra chatten.
En melding i chatten informerer alle om at du har fjernet personen.
People removed from a chat can see the previous chat history, but they can ikke sende new messages or react to messages. De kan heller ikke vise nye samtaler eller filer som deles av gruppen.
Obs!
Hvis noen forlater eller fjernes fra en gruppechat, forblir meldingene deres i gruppechatloggen. Hvis du redigerer en melding i en gruppechat, blir meldingen imidlertid usynlig for tidligere deltakere.