Blocnotesurile OneNote sunt stocate pe OneDrive. Dacă nu mai aveți nevoie de un anumit blocnotes, îl puteți șterge. Dacă există posibilitatea să doriți să-l utilizați din nou mai târziu, puteți să păstrați blocnotesul și să utilizați aplicația desktop OneNote pentru a schimba persoanele care îl pot vizualiza sau edita.
Important
- Ștergerea unui blocnotes este definitivă. După ce îl ștergeți, nu veți mai putea să-l recuperați.
- Înainte de a șterge un blocnotes pe care l-ați partajat cu alte persoane, anunțați-i pe toți cei care au permisiunea de a-l vizualiza sau a-l edita că plănuiți să eliminați blocnotesul, astfel încât aceștia să nu își piardă lucrul.
Pentru a șterge un blocnotes, procedați astfel:
Accesați contul OneDrive și căutați sau navigați la folderul Blocnotesuri sau Blocnotesuri OneNote .
Selectați blocnotesul relevant, apoi selectați Ștergere.
Sfat
Dacă nu doriți să ștergeți întregul blocnotes, puteți să ștergeți o secțiune sau să ștergeți în schimb o pagină .
Încă văd blocnotesul după ce îl șterg
După ce ștergeți un blocnotes, este posibil ca acesta să se afișeze încă în lista de blocnotesuri online. Dacă preferați o listă mai îngrijită, doar cu blocnotesurile pe care le utilizați în mod activ, puteți să deschideți aplicația OneNote pentru desktop și să eliminați blocnotesul șters din lista de blocnotesuri.
Procedați astfel:
- Deschideți aplicația desktop OneNote și accesați lista de blocnotesuri.
- Faceți clic dreapta pe numele blocnotesului, iar apoi faceți clic pe Închidere blocnotes.