Dacă aveți un blocnotes partajat și nu doriți ca alte persoane să-l mai vadă sau să-l editeze, puteți să eliminați permisiunile pentru unul sau toți utilizatorii sau să modificați setările permisiunii de partajare.
Dacă doriți să opriți pe cineva să vă editeze blocnotesul, dar totuși să-i permiteți să-l vizualizeze , modificați permisiunile sale din Poate edita în Poate vizualiza.
Pentru a opri partajarea, ștergeți toate linkurile de partajare și opriți partajarea cu persoane care au acces direct.
Pentru a împiedica o anumită persoană să vadă sau să editeze blocnotesul dvs., puteți modifica permisiunile Partajat cu.
Deschideți blocnotesul relevant.
Selectați
Partajare din colțul din dreapta sus al ferestrei.
Selectați Gestionați accesul.
Alegeți să eliminați una sau mai multe People sau să eliminați și să dezactivați linkurile dvs.
Pentru a elimina complet accesul, selectați opțiunea
poate edita sau
poate vizualiza .
Sub Acces direct, selectați
Poate edita din nou, apoi alegeți
Eliminare acces direct.
Pentru a opri partajarea unui blocnotes partajat cu alte persoane:
- În colțul din dreapta sus, faceți clic pe pictograma Partajare .
-
Sub Partajat cu, faceți clic pe tasta Control pe numele unei persoane cu care blocnotesul este partajat momentan.
- Faceți clic pe Oprire partajare.
Pentru a opri partajarea unui blocnotes:
- Atingeți pictograma ... din colțul din dreapta sus al ferestrei aplicației.
- Atingeți Partajați blocnotesul.
- Atingeți Partajat cu.
- Selectați numele persoanei cu care nu mai doriți să partajați, apoi atingeți Eliminați.
Nu puteți gestiona partajarea prin aplicația Android.
Pentru a gestiona partajarea, utilizați o aplicație desktop sau conectați-vă la onenote.com
Deschideți blocnotesul relevant.
Selectați
Partajare din colțul din dreapta sus al ferestrei.
Selectați Gestionați accesul.
Alegeți să eliminați una sau mai multe People sau să eliminați și să dezactivați linkurile dvs.
Pentru a elimina complet accesul, selectați opțiunea
poate edita sau
poate vizualiza .
Sub Acces direct, selectați
Poate edita din nou, apoi alegeți
Eliminare acces direct.