Kako da zamenim svoje bezbednosne informacije?

Zamena bezbednosnih informacija iz naloga

  1. Posetite veb stranicu Bezbednosne postavke i prijavite se koristeći svoj Microsoft nalog.
  2. Ako se od vas zatraži da unesete bezbednosni kôd da biste nastavili, a vi ne možete da ga dobijete, u padajućoj listi izaberite stavku Više to ne koristim ili Ne mogu da verifikujem nalog, a zatim pratite uputstva da biste poništili bezbednosne informacije.
  3. Vaše bezbednosne informacije nalaze se u odeljku Bezbednosne informacije održavaju bezbednost naloga na stranici „Bezbednosne postavke“. Uklonite željene informacije klikom na dugme Ukloni. Možda će vam biti zatraženo da dodate nove bezbednosne informacije pre uklanjanja starijih informacija.
Ako uklonite sve svoje bezbednosne informacije, postoji period čekanja od 30 dana tokom kog ćemo pomoći u zaštiti osetljivih delova naloga, tako da niko neće moći da menja bezbednosne postavke, niti da koristi vaše opcije plaćanja. U toku ovog perioda ćete moći uobičajeno da koristite e-poštu, Skype, OneDrive i uređaje. Nakon isteka tih 30 dana, bićete obavešteni o tome da je čekanje završeno i da je vreme da unesite nove bezbednosne informacije.
Svojstva

ID članka: 10634 - Poslednji pregled: 22.06.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije