Sadržaj
×
alternativni tekst

Savet: Video zapis nije na vašem jeziku? Pokušajte da izaberete Skriveno titlovanje Dugme „Pomoćni natpisi“ .

Prijavite se sa Microsoft nalogom, odnosno poslovnim ili školskim nalogom

Za najbolje iskustvo na lokaciji Kancelarija.com, prijavite se pomoću istog Microsoftnaloga, odnosno pomoću radnog ili školskog naloga koji koristite sa Kancelarija.

  • Microsoft nalog    Ovo je adresa e-pošte koju koristite za prijavljivanje na Microsoft usluge kao što Outlook.com ili čak na Xbox Live. Zove se Microsoft nalog, ali ne mora da bude Microsoft adresa e-pošte; to je bilo koja adresa e-pošte koju želite da koristite – na isti način na koji se prijavujete u bilo koje usluge na vebu, kao što su Facebook ili Twitter.

  • Poslovni ili školski nalog    Ovo je nalog koji vam je dodelio neko u vašoj organizaciji i na koji se prijavjujete da biste pristupili različitim Microsoft 365 uslugama koje nudi vaša organizacija.

Kada se prijavite, uskladištite sve dokumente, unakrsne tabele, prezentacije i beležnice koje kreirate u Office za veb programima u OneDrive biblioteci. Zatim možete da delite Kancelarija datoteke putem veze i da radite na njima sa drugim osobama u realnom vremenu. Ova funkcija saradnje vam omogućava da radite zajedno u isto vreme i da odmah vidite promene drugih.

Rad na mreži

Razmišljajte o matičnoj stranici lokacije Office.com kao o početnom ekranu za produktivnost na mreži.

Lako se prebacuj između usluga tako što ćete izabrati pokretanje Ikona za pokretanje aplikacija u Office 365 u gornjem levom uglu stranice i kliknuti na ikonu aplikacije za:

  • Kreirajte i Kancelarija dokumente (Word za veb, Excel za veb, PowerPoint za veb ili OneNote za veb )

  • Skladištili, otvarali i delili datoteke na mreži (OneDrive)

  • Slali i primali e-poštu (Outlook.com)

  • Održavali kalendar na mreži (Kalendar)

  • Upravljali spiskom kontakata (Osobe)

Pokretanje Office aplikacija

U Microsoft predlošcima ćete pronaći mnogo besplatnih predložaka tako da ne morate da počinjete ispočetka svaki put kada kreirate letak, kalendar, budžet, fakturu, školski projekat, foto-album ili još mnogo drugih vrsta dokumenata.

Office za veb pokreće u veb pregledaču tako da ne treba ništa da preuzmete ili instalirate, ali ako imate licencu za računare za Kancelarija, možete i da otvorite i nastavite rad na dokumentima na mreži sačuvanim u OneDrive pomoću Kancelarija aplikacija instaliranih na računaru. Saznajte više u OneDrive video obuke.

Korišćenje Office za veb za stone računare Kancelarija aplikacijama

Office za veb je odličan za rad na mreži i sa bilo kog mesta, ali takođe možete neometano da se premestite na aplikacije za stone računare sa svim funkcijama – bez napuštanja dokumenta. Pogledajte članke Dizajniranje i uređivanje ili Uredite radne članke na vebu Vodiči za brzi početak za više detalja o premeštanju između veb aplikacija i aplikacija za stone računare.

Upravljanje Kancelarija

Da biste upravljali Kancelarija proizvodom ili ako želite da instalirate ili ponovo Kancelarija, izaberite ikonu slike u gornjem desnom uglu prozora pregledača, a zatim izaberite stavku Prikaži nalog ili Moj nalog. Zatim idite na odgovarajuću stranicu za nalog na koji ste prijavljeni.

Microsoft account dashboard

Screenshot of Microsoft account dashboard

Portal za poslovni ili školski nalog

Snimak ekrana portala "Moj nalog"

Poznati Office resursi su i dalje dostupni

Informacije o proizvodu

Microsoft predlošci

Pomoć za Kancelarija

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×