I en gruppechat kan du selv forlade chatten eller fjerne en anden fra chatten.
Hvis du forlader den, fjernes du fra samtalen. Hvis du fjerner en person, fjernes personen fra chatten, men meddelelsesoversigten bevares.
Tip
Hvis du forlader en gruppe, fordi du modtager for mange meddelelser om nye meddelelser, kan du i stedet deaktivere meddelelser eller slå lyden fra i chatten fra den pågældende gruppe.
Forlad en gruppechat
Hvis du beslutter dig for at forlade en gruppechat i Teams, stopper du med at modtage meddelelser. Du kan kun tilmelde dig igen, hvis nogen inviterer dig igen.
- Find navnet på den gruppe, du vil forlade, på chatlisten.
- Vælg Flere indstillinger
> Flere indstillingerForlad
.
Hvis du skifter mening, skal du blot bede en om at invitere dig til gruppen igen.
Fjern personer fra en gruppechat
Bemærk
Din administrator skal slå denne indstilling til for at tillade medlemmer at fjerne hinanden fra en gruppechat.
Når du fjerner personer fra en gruppechat i Teams, kan de se tidligere meddelelser, men ikke sende nye eller se fremtidigt indhold.
- Åbn en gruppechat med tre eller flere personer, og vælg Vis og tilføj deltagere
. - Gå til navnet på den person, du vil fjerne.
- Vælg Fjern
og bekræft, at du vil fjerne deltageren fra chatten.
En meddelelse i chatten informerer alle om, at du har fjernet personen.
People, der er fjernet fra en chat, kan se den tidligere chatoversigt, men de kan ikke sende nye meddelelser eller reagere på meddelelser. De kan heller ikke se nye samtaler eller filer, der deles af gruppen.
Bemærk
Hvis nogen forlader eller fjernes fra en gruppechat, forbliver deres meddelelser i gruppechatoversigten. Men hvis du redigerer en meddelelse i en gruppechat, bliver den pågældende meddelelse usynlig for tidligere deltagere.