Sadržaj
×

Informacije u ovom članku pretpostavljaju da ste pokušali prethodne korake za poništavanje i spasavanje naloga. Ako niste pokušali da iskoristite ovu porudžbinu, pređite na 1: poništavanje lozinke Microsoft naloga.

Prvi 1

Poništavanje lozinke

2. korake

Nije moguće poništiti lozinku

Treći broj

Obrazac za oporavak

4. broj

Ne može da se oporavi

Oporavak naloga nije odobren

Shvatamo vašu frustraciju ako otkrijete da ne možete da oporavite nalog. Proces oporavka naloga je dizajniran da zaštiti vaš nalog i njegov sadržaj.

To znači da naša podrška i aktivisti koji podržavaju više ne mogu da urade više nego što možete sami za obrazac za oporavak naloga. Nemaju mogućnost da vam šalju veze za poništavanje lozinke ili vam pružaju druge načine za pristup ili promenu detalja naloga.

Šta možete da uradite...

Ponovo popunite obrazac za oporavak naloga   Preporučujemo da ponovo pokušate da popunite obrazac za oporavak naloga. To možete da uradite po dva puta dnevno. Uradite ovo ako pronađete više informacija ili zapamtite nešto drugo o nalogu koji će vam pomoći.

Kreiranje novog Microsoft naloga   Uvek možete da napravite novi Microsoft nalog u okviru privremenog ako imate problema sa zahtevom za oporavak i pokušajte ponovo kasnije kada se setite nečeg novog koji može da pomogne.

Dodavanje funkcija bezbednosti i oporavka za novi nalog   Ako odlučite da kreirate novi Microsoft nalog, preporučujemo vam da izvršite uputstvo da biste odmah dodali neke dodatne bezbednosne informacije o informacijama o bezbednosti. Pregledajte i podesite alternativni znak za prijavljivanje, na primer aplikaciju za Microsoft potvrda identiteta za prijavljivanje na nalog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×