Upravljanje pseudonimima u okviru Microsoft naloga

Možete da promenite način na koji se prijavljujete i na koji vas drugi vide tako što ćete dodati pseudonime u svoj Microsoft nalog. Pseudonim je dodatni nalog koji može biti u vidu adrese e-pošte, broja telefona ili Skype imena. On koristi isto prijemno sanduče, istu listu kontakata i iste postavke naloga kao i primarni pseudonim. U svoj nalog možete da se prijavite preko bilo kog pseudonima jer svi koriste istu lozinku.

Ovo su neki od razloga za korišćenje pseudonima u okviru naloga:

  • Spremni ste za novu adresu e-pošte, ali ne želite da izgubite sve postavke i podatke.  
  • Želite fleksibilnost koju vam pruža posedovanje nekoliko pseudonima koji dele iste pretplate i prijemno sanduče.
  • Želite pseudonim koji ne može da se koristi za prijavljivanje na vaš nalog kako biste mogli da ga prosledite kompanijama i drugim osobama, a da pri tome budete sigurni da oni ne mogu da ga koriste za pristup vašim informacijama.Prema podrazumevanim vrednostima, adresa e-pošte ili broj telefona koje koristite da biste se prijavili u Microsoft nalog smatraju se primarnim pseudonimom. Vaš primarni pseudonim se pojavljuje kao glavno ime naloga kada prikažete informacije o profilu. Ovo možete da promenite u bilo kom trenutku.

Svi drugi pseudonimi smatraju se pomoćnim pseudonimima. Možete da kontrolišete pomoćne pseudonime preko kojih je prijavljivanje u Microsoft nalog moguće.

U jednom trenutku možete da imate najviše deset pseudonima za Microsoft nalog.


Dodavanje pseudonima u nalog
Promena primarnog pseudonima
Uklonite pseudonim iz svog naloga
Upravljanje pseudonimima koji mogu da se koriste za prijavljivanje

Posetite stranicu Dodavanje ili uklanjanje pseudonima za e-poštu u usluzi Outlook na vebu da biste saznali kako funkcioniše prijemno poštansko sanduče sa više pseudonima. Da biste dobili dodatnu pomoć oko načina uređivanja informacija, obratite se korisničkoj podršci.

Svojstva

ID članka: 12407 - Poslednji pregled: 04.01.2017. - Verzija: 3

Povratne informacije