Sadržaj
×

Podrška za Kancelarija 2013 završiće se 11. aprila 2023. i neće biti proširenja i proširenih bezbednosnih ispravki. Sve vaše Kancelarija 2013 aplikacije će nastaviti da funkcionišu. Međutim, možete se izložiti ozbiljnim i potencijalno štetnim bezbednosnim rizicima.

Isprobajte Microsoft 365 besplatno

Savet: Niste sigurni koju verziju Kancelarija imate? Pogledajte članak Pronalaženje detalja za druge verzije Kancelarija da biste utvrdili koju verziju trenutno koristite.

Šta kraj podrške znači za vas nakon 11. aprila 2023.

  • Microsoft više neće pružati tehničku podršku, ispravke grešaka ili bezbednosne ispravke za ranjivosti sistema Kancelarija 2013 koje su naknadno prijavljene ili otkrivene. To uključuje bezbednosne ispravke koje vam mogu pomoći da zaštitite računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera.

  • Više nećete dobijati ispravke Kancelarija 2013 od usluge Microsoft Update.

  • Više nećete primati tehničku podršku preko telefona ili ćaskanja.

  • Neće biti obezbeđena dodatna ažuriranja sadržaja podrške i većina sadržaja pomoći na mreži će biti povučena.

  • Više nećete moći da preuzmete program Kancelarija 2013 sa Veb lokacije korporacije Microsoft.

Koje su moje opcije?

Preporučujemo da nadogradite Kancelarija. Opcije za nadogradnju zavise od toga da li koristite Kancelarija 2013 kod kuće ili ako vašom verzijom sistema Kancelarija 2013 upravlja IT sektor ili IT administrator na poslu ili u školi.

Ako koristite Kancelarija 2013 kod kuće (na primer, Kancelarija Home & Student 2013 ili Kancelarija Home & Business 2013), i dalje ćete moći da ga koristite, ali preporučujemo da ga nadogradite na noviju verziju sistema Kancelarija kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama. Da biste saznali više o nadogradnji, pročitajte članak Kako da nadogradim Kancelarija?

Možete i odmah da kupite ili isprobate najnoviju verziju Kancelarija verziju.

Isprobajte Microsoft 365 besplatno

Za pojedinca na poslu:
Ako vašom verzijom programa Kancelarija 2013 upravlja vaše preduzeće ili škola, obratite se IT tehničkoj podršci da biste saznali kako da izvršite nadogradnju. IT sektor će verovatno imati sopstveni plan nadogradnje.

Za IT stručnjake Microsoft 365 administratore:
Ako ste administrator koji još uvek radi pod operativnim sistemom Kancelarija 2013, preporučujemo da što pre nadogradite korisnike na najnoviju verziju sistema Kancelarija verziju. Pregledajte sledeće za dodatna uputstva.

  • IT stručnjaci koji žele da saznaju više o nadogradnji sistema Kancelarija 2013 u preduzeću, pogledajte članak Resursi koji vam pomažu da izvršite nadogradnju sa Kancelarija 2013 klijenata i servera.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×