Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje problem na koji je alatka za rešavanje problema rešila, šta radi da bi ih umanjila i uslove koji mogu dovesti do toga da se pokrene. Više informacija o rešavanju problema potražite u članku Neka uređaj radi nesmetano uz preporučeno rešavanje problema.

Na koji problem rešava ova adresa alatke za rešavanje problema?

Neki korisnički računari koji su izvršili nadogradnju sa sistema Windows 10 i sada koriste Windows 11 verziju 22000 ili noviju verziju koja ima senzor otisaka prstiju sa određenim ELAN upravljačkim programima otisaka prstiju mogu naići na neuspeh ili pad prilikom korišćenja aplikacija koje se oslanjaju na srodne DL-ove.

Koji su ovo upravljački programi?

Upravljački programi su ELAN upravljački program otisaka prstiju, verzija 3.10.11001.10606, 3.10.11001.10502 ili 3.10.11001.10801, a Ugroženi DLL ima ime datoteke onnxruntime.dll bez broja verzije ili jednog od 0.0.0.0.0. 0.

Kako alatka za rešavanje problema umanji problem?

Imamo privremeno rešenje koje se proverava i uključuje pokretanje sistemske komande: sfc /scannow. Ova komanda skenira i popravlja oštećene ili oštećene datoteke na uređaju. Alatka za rešavanje problema će jednostavno pokrenuti komandu kao proces.

Kada se pokreće alatka za rešavanje problema?

Alatka za rešavanje problema se automatski pokreće na uređajima koji su izvršili nadogradnju sa Windows 10 na Windows 11, rade pod operativnim sistemom Windows 11 verzijom 22000 ili novijim verzijama i imaju jednu od verzija upravljačkog programa i gorepomenute DLL datoteke. Nije moguće ručno pokrenuti.  Proverite preporučenu istoriju rešavanja problema da biste videli da li je ova alatka za rešavanje problema pokrenuta na uređaju tako što ćete otići na Start > Postavke > System > Rešavanje problema > Preporučena istorija alatke za rešavanje problema i potražite sledeće:

Alatka za rešavanje problema sa hardverom i uređajima
Automatsko popravljanje sistemskih datoteka i postavki radi rešavanja problema na uređaju

Kako da ručno primenim ovo privremeno rešenje?

Ako alatka za rešavanje problema nije pokrenuta, umanjite problem tako što ćete pratiti ove korake:

  1. Kliknite na dugme Start i otkucajte cmd.

  2. Dugo pritisnite komandnu liniju (ili kliknite desnim tasterom miša na nju) i izaberite stavku Pokreni kao administrator.

  3. Otkucajte ili kopirajte i nalepite sledeću komandu u dijalog komandne linije:

    sfc /scannow

  4. Ako želite da potvrdite da je onnxruntime.dll datoteka popravlja, idite na C:\Windows\System32 (ili na jednako mesto gde se fascikla System32 nalazi na uređaju), dugo pritisnite tasteronnxruntime.dllili kliknite desnim tasterom miša na nju i izaberite stavku Svojstva.

  5. U dijalogu Svojstva idite na karticu Detalji . Proverite da li verzija datoteke nije 0.0.0.0 ili prazna. Ako je tako, onda je popravljeno i aplikacije koje koristite onxruntime i/ili Windows ML trebalo bi da se pokreću na očekivani način.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×