Pokud máte sdílený poznámkový blok a už nechcete, aby ho ostatní lidé mohli zobrazit nebo upravovat, můžete oprávnění odebrat jednomu nebo všem uživatelům nebo změnit nastavení oprávnění ke sdílení.
Pokud chcete, aby někdo nemohl váš poznámkový blok upravovat, ale přesto mu chcete umožnit ho zobrazovat, změňte jeho oprávnění z možnosti Může upravit na Může zobrazovat.
Pokud chcete veškeré sdílení ukončit, odstraňte všechny odkazy pro sdílení a ukončete sdílení s lidmi, kteří mají přímý přístup.
Pokud chcete určité osobě zabránit, aby mohla váš poznámkový blok zobrazit nebo upravovat, můžete změnit oprávnění Sdíleno s.
Otevřete poznámkový blok, který je k dispozici.
V pravém horním rohu okna vyberte
Sdílet .Vyberte Spravovat přístup.
Vyberte odebrání jednoho nebo více People nebo odebrání či zakázání vašich odkazů.
Pokud chcete přístup úplně odebrat, vyberte možnost uživatele
Může upravit nebo
Může zobrazit .V části Přímý přístup vyberte
Může upravit znovu a pak zvolte
Odebrat přímý přístup.