Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možete da podesite telefon u kancelariji da ponaša kao metod verifikacije sa dva faktora. Kombinovani korisnici registracije neće videti opciju za korišćenje lokala sa opcijom Kancelarija za telefon.

Napomena: Ako opcija Kancelarija telefon nije dostupna za izbor, moguće je da vam vaša organizacija ne dozvoljava da koristite broj telefona u kancelariji za verifikaciju. U tom slučaju, trebalo bi da izaberete drugi metod ili da se obratite administratoru za dodatnu pomoć.

Podešavanje broja telefona u kancelariji kao metoda verifikacije

  1. Na stranici Dodatna provera bezbednosti izaberite stavku Kancelarija sa koraka 1: Kako da vas kontaktiramo, sa padajuće liste izaberite svoju zemlju ili region, otkucajte broj telefona u kancelariji, a zatim otkucajte lokal ako ga imate.

    Podešavanje telefona u kancelariji kao metoda verifikacije

  2. U 2.koraku primićete telefonski poziv od korporacije Microsoft koji vas pita da pritisnete znak funte (#) na telefonu kancelarije da biste potvrdili identitet.

  3. Kopirajte lozinku za aplikaciju iz 3. koraka: Nastavite da koristite postojeće aplikacije i uskladištite je na bezbednom mestu.

    Oblast "Lozinke aplikacije" stranice "Dodatna provera bezbednosti"

    Napomena: Informacije o tome kako da koristite lozinku aplikacije sa starijim aplikacijama potražite u temi Upravljanje lozinkama aplikacije. Lozinke aplikacije treba da koristite samo ako i dalje koristite starije aplikacije koje ne podržavaju verifikaciju pomoću dva faktora.

  4. Izaberite Gotovo.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×