Srodne teme
×

Možete da podesite telefon u kancelariji da ponaša kao metod verifikacije sa dva faktora. Kombinovani korisnici registracije neće videti opciju za korišćenje lokala sa opcijom Kancelarija za telefon.

Napomena: Ako opcija Kancelarija telefon nije dostupna za izbor, moguće je da vam vaša organizacija ne dozvoljava da koristite broj telefona u kancelariji za verifikaciju. U tom slučaju, trebalo bi da izaberete drugi metod ili da se obratite administratoru za dodatnu pomoć.

Podešavanje broja telefona u kancelariji kao metoda verifikacije

  1. Na stranici Dodatna provera bezbednosti izaberite stavku Kancelarija sa koraka 1: Kako da vas kontaktiramo, sa padajuće liste izaberite svoju zemlju ili region, otkucajte broj telefona u kancelariji, a zatim otkucajte lokal ako ga imate.

    Podešavanje telefona u kancelariji kao metoda verifikacije

  2. U 2.koraku primićete telefonski poziv od korporacije Microsoft koji vas pita da pritisnete znak funte (#) na telefonu kancelarije da biste potvrdili identitet.

  3. Kopirajte lozinku za aplikaciju iz 3. koraka: Nastavite da koristite postojeće aplikacije i uskladištite je na bezbednom mestu.

    Oblast "Lozinke aplikacije" stranice "Dodatna provera bezbednosti"

    Napomena: Informacije o tome kako da koristite lozinku aplikacije sa starijim aplikacijama potražite u temi Upravljanje lozinkama aplikacije. Lozinke aplikacije treba da koristite samo ako i dalje koristite starije aplikacije koje ne podržavaju verifikaciju pomoću dva faktora.

  4. Izaberite Gotovo.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×