Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Stranica "Promena lozinke" portala "Moj nalog" pomaže vam da ažurirate postojeću lozinku za poslovni ili školski nalog, pod pretpostavkom da ste zapamtili lozinku i da niste zaključani sa naloga. Ako se ne sećate lozinke, ako ste van naloga ili ako nikada niste dobili lozinku od organizacije, možete da koristite bezbednosne informacije i mobilni uređaj da biste poništili lozinku.

Od marta 2024. godine mogućnost upravljanja i promene lozinki na portalu za upravljanje bezbednosnim informacijama sada je opšte dostupna. U sklopu tekućih poboljšanja usluge, zamenjujemo zastarelu stranicu "Promena lozinke" novom, modernizovanom funkcijom "Moje bezbednosne informacije" počevši od marta 2024. Od marta do juna, kroz fazu primene, saobraćaj iz zastarelog iskustva promene lozinke preusmerava korisnike na "Moja prijavljivanja". Nije potrebna nikakva dodatna radnja i do ove promene će doći automatski. Zastarela stranica "Promena lozinke" više neće biti dostupna posle juna 2024.

Važno: 

 • Ovaj članak je namenjen korisnicima koji pokušavaju da ažuriraju poznatu lozinku za postojeći poslovni ili školski nalog. Ako ste korisnik koji pokušava da pristupi ličnom nalogu, na primer za Xbox, Hotmail ili Outlook.com, isprobajte predloge u članku Kada ne možete da se prijavite u Microsoft nalog. Ako vidite grešku prilikom prijavljivanja pomoću ličnog Microsoft naloga, i dalje možete da se prijavite pomoću imena domena za organizaciju (kao što je contoso.com) ili ID zakupca organizacije od administratora na jednoj od sledećih URL adresa:

 • Ako ste administrator koji pokušava da pronađe više informacija o tome kako da testirate samouslužno poništavanje lozinke za zaposlene ili druge korisnike, pogledajte članak Samouslužno poništavanje lozinke.

 • https://myaccount.microsoft.com?tenantId=your_domain_name
 • ​​​https://myaccount.microsoft.com?tenant=your_tenant_ID

Ažuriranje lozinke sa stranice "Promena lozinke"

 1. Prijavite se na portal "Moj nalog" pomoću poslovnog ili školskog naloga pomoću postojeće lozinke.

 2. Izaberite stavku Lozinka u levom oknu za navigaciju ili izaberite stavku Promeni lozinku u bloku Lozinka.

  Stranica "Moj nalog" koja prikazuje istaknutu vezu "Promeni lozinku"

 3. Otkucajte staru lozinku, a zatim kreirajte i potvrdite novu lozinku. 

  Stranica "Promena lozinke" koja prikazuje polja lozinke

 4. Izaberite stavku Prosledi. Lozinka će biti promenjena i od vas će se tražiti da se ponovo prijavite na poslovni ili školski nalog.

Sledeći koraci

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×