Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Instaliranje programa Visio

Before you begin    Pre nego što počnete, proverite da li vaš računar ispunjava sistemske zahteve.

Dole navedeni koraci se odnose na instaliranje verzija sa pretplatom za Visio Plan 2, kao i na jednokratnu kupovinu (bez pretplate) verzija programa Visio 2019, 2016 ili 2013. (Za Visio 2010 ili 2007, pratite korake u članku sistem Office 2010 ili sistem Office 2007). Visio Plan 1 korisnici mogu da pristupe visio za Veb, jer plan ne uključujući Visio aplikaciju za stone računare.

Visio nije uključena u Office apartman, ali je prodat kao samostalnu aplikaciju.
Kupite ili isprobajte Visio.

1. prvi: Poveži visio sa nalogom

Visio Professional (ili standardno)
  Linijski verzija bez pretplate

Preuzimanje šifre proizvoda
Niste ga dobili?

Ako je šifra proizvoda već povezana sa Microsoft nalogom, pređite na 2.

 1. Idite na office.com/setup.

 2. Prijavite se pomoću postojećeg ili novog Microsoft naloga i unesite šifru proizvoda.

Kada se Visio poveže sa vašim Microsoft nalogom, šifru proizvoda vam više ne treba. Uvek će biti povezan sa nalogom i možete ponovo da preuzmete aplikaciju ili da upravljate licencom iz account.Microsoft.com.

Visio Plan 2
 Verzija pretplate
Linijski

Vaš poslovni ili školski nalog bi trebalo da ima dodeljenu licencu za Visio ! Pređite na 2. Ako ne možete da dovršite 2.2, obratite se IT administratoru da biste dobili visio licencu koja vam je dodeljena.

Napomena: Ako ste Microsoft 365 administrator odgovoran za dodeljivanje licenci, pogledajte članak dodeljivanje licenci korisnicima i vodičem za primenu za visio.

2.2: prijavljivanje za preuzimanjeVisio

Nalog koji koristite kada se prijavljujete zavisi od toga koju verziju programa Visio imate. Pratite korake za svoju verziju.

Visio Professional (ili standardno)
  Linijski verzija bez pretplate

 1. Idite na www.office.com i ako već niste prijavljeni, izaberite Prijavi se.

 2. Prijavite se koristeći Microsoft nalog koji je povezan sa programom Visio.

  Napomena: Ako ste već prijavljeni na office.com koristeći radni ili školski nalog, moraćete da se odjavite, a zatim da se ponovo prijavite koristeći Microsoft nalog ili kliknite desnim tasterom miša na svoj pregledač na traci zadataka da biste pokrenuli privatnu ili inkognito sesiju pregledača.

  Zaboravili ste detalje naloga? Pogledajte Zaboravio/la sam nalog koji koristim uz Office.

 3. Na Office početnoj stranici izaberite Instaliraj Office.

  Snimak ekrana Office.com matične stranice nakon prijavljivanja
 4. Na portalu account.microsoft.com izaberite stavkuUsluge i pretplate iz zaglavlja stranice.

 5. Pronađite verziju programa Visio koju želite da instalirate i izaberite Instaliraj. Ako imate više Office proizvoda, možda ćete morati da se pomerate kroz listu proizvoda povezanih sa ovim Microsoft nalogom.

  Savet: Da biste instalirali program Visio na drugom jeziku, ili da instalirate 64-bitnu verziju, izaberite vezu Druge opcije. Odaberite jezik i bit verziju koju želite, a zatim izaberite Instaliraj.

Visio Plan 2
 Verzija pretplate
Linijski

 1. Idite na www.office.com i ako već niste prijavljeni, izaberite Prijavi se.

 2. Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga povezanog sa ovom verzijom Visio.

  Napomena: Ako ste već prijavljeni pomoću Microsoft naloga, moraćete da se odjavite, a zatim da se prijavite pomoću naloga koji koristite sa Microsoft 365 na poslu ili u školi ili kliknite desnim tasterom miša na pregledač na traci zadataka da biste započeli radnu privatnost ili lncognito sesiju pregledača.

  Zaboravili ste detalje naloga? Pogledajte Zaboravio/la sam nalog koji koristim uz Office.

 3. Na početnoj stranici sistema Office izaberite Instaliraj Office > Druge opcije instalacije. (Ako ste postavili drugu početnu stranicu, idite na admin.microsoft.com/account#installs.)

  Snimak ekrana usluge Office.com ako se prijavljujete pomoću poslovnog ili školskog naloga
 4. Iz stavke Moje instalacije, pod opcijom Visio, izaberite svoje jezik i 64-bitnu ili 32-bitnuverziju, a zatim izaberite Instaliranje programa Visio. (Ako imate instalirane neke druge Office aplikacije, obavezno izaberite istu bitnu verziju za instalaciju programa Visio. Koju verziju sistema Office koristim?)

  Savet: Ako program Visio nije naveden kao opcija za instalaciju u okviru stavke Moje instalacije, to može značiti da nemate licencu. Proverite dodeljene licence i ako ne vidite Visio Plan 2 naveden ispod vaših dodeljenih pretplata, kontaktirajte svog administratora za pomoć. Ako ste administrator sistema Office, saznajte više ododeljivanju licenci korisnicima.

Visio treba da počnu sa preuzimanjem. Pratite upite u koracima 3: instalirajte visio da biste dovršili instalaciju.

Treći broj: instaliranje programa Visio

 1. U zavisnosti od pregledača kliknite na Pokreni (u Edge ili Internet Explorer), Instalacija (u Chrome) ili Sačuvaj datoteku (u Firefox).

  Ako vidite uputstvo u Kontroli korisničkog naloga koja kaže Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na vašem uređaju? kliknite na Da.

  Instalacija započinje.

  Napredak instalacije sistema Office aplikacije

 2. Instalacija je završena kada vidite frazu „Sve je spremno! Visio je sada instaliran” i reprodukcija animacija koje vam pokazuje gde da pronađete aplikaciju " Visio " na računaru.

  Izvršite uputstva u prozoru da biste pronašli Visio, na primer, u zavisnosti od verzije operativnog sistema Windows, izaberite stavku Start , a zatim se pomerajte da biste Visio pronašli sa liste aplikacija.

  Office je sada instaliran. Izaberite opciju „Zatvori“

Najčešća pitanja za instaliranjeVisio

Izaberite neku od dolenavedenih veza da biste je razvili:

Ako imate Visio Professional ili standard putem jednog od sledećih načina, možda nemate šifru proizvoda ili povezani nalog. Pogledajte ove korake umesto da biste instalirali verziju Visio.

 • Microsoft Hup: kupili ste Visio za ličnu upotrebu putem pogodnosti preduzeća Hup i imate šifru proizvoda, pogledajte članak Instaliranje sistema Office putem Hup (ovi koraci se odnose na sve samostalne Office proizvode kupljenim kroz hop.)

 • Verzije za japošto licenci: IT odelenja često koriste načine za instaliranje izdanja za jačini licence Visio u njihovim organizacijama. Obratite se svom IT odeljenju za pomoć.

 • Nezavisni prodavac: kupili ste Visio od nezavisnog proizvođača i imate problema sa šifrom proizvoda.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×