Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Nalog koji koristite u sistemu Office može da bude novi ili postojeći Microsoft nalog ili nalog koji vam je dodeljen na poslu ili u školi. Mnogi ljudi imaju oba tipa. Koje ćete koristiti zavisi od toga šta pokušavate da uradite, ali u većini slučajeva vam je potreban nalog:

  • Instalirate i aktivirate Office   Uz mnogo novijih verzija sistema Office, vaš nalog prikazuje kome pripada licenca za Office. Koristite ovaj nalog da biste se prijavili u Office na svojim uređajima.

  • Upravljanje sistemom Office   Prijavite se u office.com kad god treba da instalirate ili ponovo instalirate Office, ažurirate bezbednosne postavke, profil naloga i, ako imate pretplatu, informacije o plaćanju i naplati.

  • Pristup e-pošti i drugim uslugama u oblaku   Ovaj nalog možete da koristite i za pristup Outlook e-pošti, kalendaru i kontaktima ili datotekama koje ste sačuvali u Microsoft usluzi u oblaku kao što je OneDrive, Teams ili SharePoint.

Napomena   : Office 365 ne podržavaju prijavljivanje sa više korisničkih naloga iz iste Microsoft 365 organizacije ili zakupca u isto vreme. Morate da se odjavite sa jednog korisničkog naloga da biste se prijavili pomoću drugog korisničkog naloga. Ako to ne uradite, videćete grešku dokumentovanu u ovom članku: Drugi nalog je već prijavljen na računaru prilikom prijavljivanja u Office 2013 – Microsoft 365 aplikacije | Microsoft Learn

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×