Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako dobijete poruku „Vaš nalog je trenutno nedostupan“ kad pokušate da pristupite usluzi OneDrive, nalog je možda privremeno blokiran zbog neuobičajeno velikog obima saobraćaja, sumnjive aktivnosti ili kršenja Microsoft ugovora o pružanju usluga ili pravila ponašanja.

Napomena: Ako ste nedavno verifikovali Microsoft nalog tako što ste uneli bezbednosni kôd koji ste primili kao tekstualnu poruku ili ako ste delili veliki broj datoteka, blokada će biti uklonjena unutar 24 časa.

Da biste proverili status naloga ili ponovo aktivirali nalog, idite na stranicu za resetovanje naloga Microsoft usluga i pratite uputstva na ekranu.

Pogledajte i Još ispravki za nedavne probleme sa uslugom OneDrive.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Ikona „Obratite se podršci“

Obratite se podršci
Za pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite stavku Pronalaženje pomoći. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Poslovni ili školski bedž

Administratori
Administratori treba da pogledaju Pomoć za OneDrive administratore, OneDrive tehnička zajednica ili da se obrateMicrosoft 365 podršci za preduzeća.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×