Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ponovna instalacija programa Microsoft OneDrive ponekad može da reši probleme sa sinhronizacijom i vraća sveOneDrive postavke. OneDrive će vršiti potpunu sinhronizaciju nakon ponovnog instaliranja.

Nećete izgubiti podatke tako što ćete deinstalirati OneDrive. OneDrive fascikla će prestati da se sinhronizuje, ali sve datoteke ili podaci koje imate u OneDrive i dalje će biti dostupni kada se prijavite na adresi OneDrive.com.

Ponovno instaliranje usluge OneDrive for Windows

Aplikacija OneDrive dobija se uz Windows 8.1 i Windows RT 8.1 i ne može da se deinstalira, ali OneDrive možete da deinstalirate u operativnom sistemu Windows 7, Windows Vista i u nekim verzijama operativnog sistema Windows 10. 

 1. Izaberite dugme Start , otkucajte programe u polju za pretragu, a zatim izaberite stavku Dodaj ili ukloni programe (Dodaj programe u operativnom sistemu Windows 7).

 2. U okviru aplikacije & funkcije (Programi i funkcije u operativnom sistemu Windows 7) pronađite i izaberite stavku Microsoft OneDrive

  Napomene: 

  • Microsoft OneDriveje aplikacija za pravljenje rezervnih kopija i sinhronizovanje, koji je dostupan za preuzimanje sa OneDriveveb lokacije.

  • OneDriveMicrosoft Corporation je aplikacija dostupna iz aplikacije Microsoft prodavnice koja Vam omogućava da prikažeteOneDrive. Možda imate instaliranu jednu ili obe aplikacije (što je u redu), ali imajte na umu da aplikacija Store ne čuva i ne sinhronizuje datoteke.

 3. Izaberite stavku Deinstaliraj. Ako budete upitani za administratorsku lozinku ili potvrdu, otkucajte lozinku ili obezbedite potvrdu.

 4. Ako treba da napravite rezervnu kopiju i da sinhronizujete datoteke, preuzmite Microsoft OneDrive aplikaciju sa veb lokacije.

  Savet: Ako treba samo da prikažete OneDrive, preuzmite aplikaciju OneDrive iz Microsoft prodavnice. Ako niste sigurni koju aplikaciju treba da instalirate, pročitajte koje aplikacije mi je potrebno?

 5. Otvorite preuzetu datoteku i uradite upite da biste se prijavili i započeli.

  Napomene: 

Ponovno instaliranjeOneDrive za Mac

 1. Samo prevucite aplikaciju OneDrive u smeće.

 2. Preuzmite Microsoft OneDrive aplikaciju sa Veb lokacije.

 3. Otvorite preuzetu datoteku i uradite upite da biste se prijavili i započeli.

  Napomene: 

Ponovno instaliranjeOneDrive za Android

 1. Otvorite stavku Postavke.

 2. Izaberite stavku Aplikacije.

 3. Dodirnite stavku Upravljanje aplikacijama (ako je navedena)

 4. Pronađite i dodirnite stavku OneDrive.

 5. Izaberite stavku Deinstaliraj ili Onemogući.

 6. Ponovo instalirajte/ažurirajte aplikaciju iz Google Play.

Ponovna instalacijaOneDrive za iOS

Najbolji način za poništavanje aplikacije aplikacije da biste deinstalirali i ponovo instalirali.

 1. Deinstalirajte aplikaciju OneDrive tako što ćete pritisnuti i držati ikonu aplikacije OneDrive. Dodirnite "X" u uglu, a zatim prihvatite poruku o potvrdi da biste je izbrisali.

 2. Obavite "mekano resetovanje" tako što ćete pritisnuti i držati dugmadsna/bdenje i početne vrednosti najmanje 10 sekundi dok ne vidite logo Apple logotip. Možete da pustite oba dugmeta kada se pojavi Apple logotip.

 3. Ponovo instalirajte aplikaciju OneDrive iz prodavnice App Store.

Žao nam je, OneDrive nije moguće deinstalirati sa Windows 10 telefona.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Ikona „Obratite se podršci“

Obratite se podršci
Za pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite stavku Pronalaženje pomoći. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Poslovni ili školski bedž

Administratori
Administratori treba da pogledaju Pomoć za OneDrive administratore, OneDrive tehnička zajednica ili da se obrateMicrosoft 365 podršci za preduzeća.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×