Ponovo instalirajte OneDrive.

Ponovo instalirajte OneDrive.

Ponovna instalacija programa Microsoft OneDrive ponekad može da reši probleme sa sinhronizacijom i vraća sveOneDrive postavke. OneDrive će vršiti potpunu sinhronizaciju nakon ponovnog instaliranja.

Nećete izgubiti podatke tako što ćete deinstalirati OneDrive. OneDrive fascikla će prestati da se sinhronizuje, ali sve datoteke ili podaci koje imate u OneDrive i dalje će biti dostupni kada se prijavite na adresi OneDrive.com.

Ponovno instaliranje usluge OneDrive for Windows

Aplikacija OneDrive dobija se uz Windows 8.1 i Windows RT 8.1 i ne može da se deinstalira, ali OneDrive možete da deinstalirate u operativnom sistemu Windows 7, Windows Vista i u nekim verzijama operativnog sistema Windows 10. 

 1. Izaberite dugme Start , otkucajte programe u polju za pretragu, a zatim izaberite stavku Dodaj ili ukloni programe (Dodaj programe u operativnom sistemu Windows 7).

 2. U okviru aplikacije & funkcije (Programi i funkcije u operativnom sistemu Windows 7) pronađite i izaberite stavku Microsoft OneDrive

  Napomene: 

  • Microsoft OneDriveje aplikacija za pravljenje rezervnih kopija i sinhronizovanje, koji je dostupan za preuzimanje sa OneDriveveb lokacije.

  • OneDriveMicrosoft Corporation je aplikacija dostupna iz aplikacije Microsoft prodavnice koja Vam omogućava da prikažeteOneDrive. Možda imate instaliranu jednu ili obe aplikacije (što je u redu), ali imajte na umu da aplikacija Store ne čuva i ne sinhronizuje datoteke.

 3. Izaberite stavku Deinstaliraj. Ako budete upitani za administratorsku lozinku ili potvrdu, otkucajte lozinku ili obezbedite potvrdu.

 4. Ako treba da napravite rezervnu kopiju i da sinhronizujete datoteke, preuzmite Microsoft OneDrive aplikaciju sa veb lokacije.

  Savet: Ako treba samo da prikažete OneDrive, preuzmite aplikaciju OneDrive iz Microsoft prodavnice. Ako niste sigurni koju aplikaciju treba da instalirate, pročitajte koje aplikacije mi je potrebno?

 5. Otvorite preuzetu datoteku i uradite upite da biste se prijavili i započeli.

  Napomene: 

Ponovno instaliranjeOneDrive za Mac

 1. Samo prevucite aplikaciju OneDrive u smeće.

 2. Preuzmite Microsoft OneDrive aplikaciju sa Veb lokacije.

 3. Otvorite preuzetu datoteku i uradite upite da biste se prijavili i započeli.

  Napomene: 

Ponovno instaliranjeOneDrive za Android

 1. Otvorite stavku Postavke.

 2. Izaberite stavku Aplikacije.

 3. Dodirnite stavku Upravljanje aplikacijama (ako je navedena)

 4. Pronađite i dodirnite stavku OneDrive.

 5. Izaberite stavku Deinstaliraj ili Onemogući.

 6. Ponovo instalirajte/ažurirajte aplikaciju iz Google Play.

Ponovna instalacijaOneDrive za iOS

Najbolji način za poništavanje aplikacije aplikacije da biste deinstalirali i ponovo instalirali.

 1. Deinstalirajte aplikaciju OneDrive tako što ćete pritisnuti i držati ikonu aplikacije OneDrive. Dodirnite "X" u uglu, a zatim prihvatite poruku o potvrdi da biste je izbrisali.

 2. Obavite "mekano resetovanje" tako što ćete pritisnuti i držati dugmadsna/bdenje i početne vrednosti najmanje 10 sekundi dok ne vidite logo Apple logotip. Možete da pustite oba dugmeta kada se pojavi Apple logotip.

 3. Ponovo instalirajte aplikaciju OneDrive iz prodavnice App Store.

Žao nam je, OneDrive nije moguće deinstalirati sa Windows 10 telefona.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronađite pomoć na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive za posao ili školu.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

OneDriveAdministratori takođe mogu da pogledaju OneDrive Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive za administratore.

Ikona "Podrška e-poštom"

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u OneDrive aplikaciji ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDriveAdministratori mogu da se obrate podršci za Microsoft 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×