Akkor törölhet egy közösséget, ha Ön a közösség rendszergazdája vagy igazolt adminisztrátor.
Fontos
Amikor töröl egy közösséget, a művelet a közösség erőforrásait és üzeneteit is törli, és azonnal eltávolítja őket a keresési eredményekből és a végfelhasználói nézetekből.
- Ha a hálózati adatmegőrzést Törlés értékre állítja, az Engage 30 napig őrzi meg a törölt beszélgetéseket, amely után véglegesen törlődnek, és többé nem állíthatók helyre.
- Ha a hálózati adatmegőrzést Archívum értékre állítja, a törölt beszélgetéseket korlátlan ideig megőrzi a rendszer.
Közösség törlése
Az Engage-közösség eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:
- Helyezze át a menteni kívánt fájlokat a közösség SharePoint-tárából.
- A törölni kívánt Viva Engage-közösségben a közösség nevének jobb oldalán válassza a További
, majd a Beállítások
. - A Beállítások lap bal alsó sarkában válassza a Közösség törlése lehetőséget.
- Válassza a Törlés lehetőséget.
Törölt Microsoft 365-erőforrások visszaállítása
Ha töröl egy Microsoft 365-höz csatlakozó csoporthoz kötődő közösséget, a társított Microsoft 365-erőforrások (SharePoint-webhely, fájlok stb.) is törlődnek. Korlátozott ideig visszaállíthatja őket, attól függően, hogy az igazolt rendszergazda milyen adatmegőrzési szabályokat állított be a hálózathoz.
A törölt erőforrások visszaállításához forduljon a rendszergazdához, az ügyfélszolgálathoz, az informatikai részleghez vagy az IT-részleghez. További információ: Törölt Microsoft 365-csoport visszaállítása.