Topluluğun yöneticisi veya doğrulanmış yöneticisiyseniz topluluğu silebilirsiniz.
Önemli
Bir topluluğu sildiğinizde, bu eylem aynı zamanda topluluğun kaynaklarını ve iletilerini de siler ve bunları hemen arama sonuçlarından ve son kullanıcı görünümlerinden kaldırır.
- Ağ saklamayı Sil olarak ayarlarsanız, EngageEngage, silinen konuşmaları 30 gün boyunca tutar, ardından kalıcı olarak silinir ve kurtarılamaz.
- Ağ bekletmeyi Arşiv olarak ayarlarsanız, silinen konuşmalar süresiz olarak saklanır.
Topluluk silme
Bir EngageEngage topluluğunu kaldırmak için aşağıdaki adımları uygulayın:
- Topluluğun SharePoint kitaplığından kaydetmek istediğiniz dosyaları taşıyın.
- Silmek istediğiniz Viva Engage toplulukta, topluluk adının sağındaki Diğer
ve ardından Ayarlar
tıklayın. - Ayarlar sayfasının alt kısmında, sol alt köşede Bu topluluğu sil seçeneğini belirleyin.
-
Sil’i seçin.
Silinen Microsoft 365 kaynaklarını geri yükleme
Microsoft 365 bağlantılı grubuna bağlı bir topluluğu sildiğinizde, ilişkili Microsoft 365 kaynakları da (SharePoint sitesi, dosyalar vb.) silinir. Doğrulanmış yöneticinizin ağ için ayarladığı veri bekletme ilkelerine bağlı olarak bunları sınırlı bir süre için geri yükleyebilirsiniz.
Silinen kaynakları almak için yöneticinize, Yardım masanıza, BT veya teknik destek bölümünüze başvurun. Daha fazla bilgi için bkz: Silinmiş bir Microsoft 365 grubunu geri yükleme.