Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možda ćete želeti da izbrišete prikaz zato što on više ne služi nameni ili zato što želite da broj prikaza bude moguće upravljati. Imajte napom da vam je potreban nivo dozvole "Uređivanje" ili viši nivo da biste izbrisali prikaz.

Napomena: Da li vaš ekran izgleda drugačije od primera ovde? Administrator možda ima klasično iskustvo postavljeno na listu ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte kreiranje, promena ili brisanje prikaza liste ili biblioteke. Ako ste vlasnik liste, vlasnik sajta ili administrator, pogledajte prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste ili biblioteke dokumenata iz novog ili klasičnog za korake za podešavanje podrazumevanog iskustva.

  1. U prozoru za Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“aplikacijekliknite SharePoint , pronađite lokaciju i idite na lokaciju, a zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete listu, kliknite na dugme Postavke Ikona „Postavke“stavku Sadržaj lokacije,a zatim otvorite listu.

  2. Na komandnoj traci izaberite stavku Opcije prikaza Ikona "Opcije prikaza liste". Ako trenutni prikaz nije onaj koji želite da izbrišete, kliknite na onaj koji želite da izbrišete. Zatim ponovo izaberite stavku Opcije prikaza.

    Ako opcije prikaza Ikona "Opcije prikaza liste" vidljive, uverite se da ne uređujete listu ili da je izabrana nijedna stavka. Takođe, možda nemate dozvolu. U tom slučaju, obratite se SharePoint preduzeća, vlasnika sajta ili liste.

  3. Izaberite stavku Izbor uredi trenutni prikaz.

  4. Na vrhu ili dnu stranice Uređivanje prikaza kliknite na dugme Izbriši.

    Napomena: Ako ne vidite opciju Izbriši, to je možda podrazumevani prikaz za listu za koju ne možete da izbrišete prikaz. Možda ćete prvo morati da kreirate ili promenite drugi prikaz i da ga učinite podrazumevanim.

  5. Kada budete upitani da potvrdite, kliknite na dugme U redu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×