Brisanje prikaza liste

Možda ćete želeti da izbrišete prikaz zato što više ne služi svrsi ili zato što želite da zadržite broj prikaza na koje se može kontrolisati. Imajte u vidu da vam je potreban nivo uređivanja ili noviji da biste izbrisali prikaz.

Napomena: Da li ekran izgleda drugačiji od primera ovde? Administrator možda ima klasičnu verziju iskustva na listi ili koristite stariju verziju. Ako je tako, pogledajte članak Kreiranje, promena ili brisanje prikaza liste ili biblioteke. Ako ste vlasnik liste, vlasnik lokacije ili administrator, pogledajte članak Prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste ili biblioteke dokumenata iz novog ili klasičnog za korake za postavljanje podrazumevanog iskustva.

  1. U Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ pokretanje aplikacija izaberite stavku SharePoint, pronađite i idite na lokaciju, a zatim otvorite listu. Ako ne možete da pronađete listu, kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ , izaberite stavku Sadržaj sajta, a zatim otvorite listu.

  2. Na komandnoj traci izaberite stavku Prikaži opcije Ikona "Opcije prikaza liste" . Ako trenutni prikaz nije onaj koji želite da izbrišete, kliknite na onaj koji želite da izbrišete. Zatim ponovo izaberite stavku Opcije prikaza .

    Ako Opcije prikaza Ikona "Opcije prikaza liste" nije vidljivo, uverite se da ne uređujete listu ili da li su izabrane neke stavke. Takođe, možda nemate dozvolu. U tom slučaju, obratite se SharePoint administratorima ili vlasnicima lokacije ili liste.

  3. Izaberite stavku Izaberi Uredi trenutni prikaz.

  4. Na vrhu ili dnu stranice " Uređivanje " izaberite stavku Izbriši.

    Napomena: Ako ne vidite stavku Izbriši kao opciju, to može biti podrazumevani prikaz za listu za koju ne možete da izbrišete prikaz. Možda ćete prvo morati da kreirate ili izmenite izmenite drugi prikaz i učinite ga podrazumevanim.

  5. Kada budete upitani da potvrdite, kliknite na dugme u redu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×