Du kan slette et fellesskap hvis du er fellesskapets administrator eller bekreftet administrator.
Viktig
Når du sletter et fellesskap, sletter handlingen også fellesskapets ressurser og meldinger, og fjerner dem umiddelbart fra søkeresultater og sluttbrukervisninger.
- Hvis du angir nettverksoppbevaring til Slett, beholder Engage slettede samtaler i 30 dager, deretter slettes de permanent og kan ikke gjenopprettes.
- Hvis du angir nettverksoppbevaring til Arkiv, beholdes slettede samtaler på ubestemt tid.
Slett et fellesskap
Gjør følgende for å fjerne et Engage-fellesskap:
- Flytt alle filene du vil lagre, fra fellesskapets SharePoint-bibliotek.
- I Viva Engage-fellesskapet du vil slette, velger du Mer
til høyre for fellesskapsnavnet, og deretter velger
. - Velg Slett dette fellesskapet nederst til venstre på Innstillinger-siden.
- Velg Slett.
Gjenopprette slettede Microsoft 365-ressurser
Når du sletter et fellesskap som er knyttet til en Microsoft 365-tilkoblet gruppe, slettes også de tilknyttede Microsoft 365-ressursene (SharePoint-område, filer og så videre). Du kan gjenopprette dem for en begrenset periode, avhengig av dataoppbevaringspolicyene som den bekreftede administratoren angir for nettverket.
Hvis du vil hente slettede ressurser, kan du kontakte administratoren, brukerstøtten, IT-avdelingen eller avdelingen for teknisk støtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Gjenopprette en slettet Microsoft 365-gruppe.