Premeštanje na modernu listu i iskustvo biblioteke

Premeštanje na modernu listu i iskustvo biblioteke

Microsoft 365 liste i biblioteke mogu da se prikažu na dva načina, savremenim iskustvom ili klasičnom iskustvu.  

Danas ćete možda videti mešavinu klasičnih i modernih iskustava. Uskoro će promene u Microsoft 365 učiniti moderno iskustvo na podrazumevani način. Svaka lista i biblioteka počeće savremenim iskustvom, osim ako vlasnik sajta nije promenio podrazumevani.

Klasična biblioteka dokumenata Savremena biblioteka dokumenata

Klasična biblioteka sa leve strane, savremena biblioteka sa desne strane

Kako se menjaju Vaši dokumenti i podaci?

  1. Novo iskustvo korisnika za vas i vaš timŽelite najbolje iskustvo koje sarađujete sa drugima na dokumentima i podacima u sistemu SharePoint. Kada se liste i biblioteke prebacuju na moderno iskustvo, dobijate korist od godina poboljšanja. 

  2. Nove mogućnosti Pored novog dizajna, moderno iskustvo može da vas ovlada na nove načine. Ne morate da promenite način na koji radite, ali možda ćete želeti!

  3. Nema promena u osnovama U svom jezgru, liste i biblioteke su isti, čak i kada se vaše iskustvo promeni. Imate iste podatke i metapodatke. Sačuvani prikazi su i dalje dostupni za sortiranje, filtriranje i grupisanje podataka na željeni način. I uvek možete da se prebacite između modernog i klasičnog sa istom listom.

    Savet:  Da biste se vratili na klasično iskustvo, izaberite stavku Vrati se u klasičnu verziju sistema u levom uglu stranice. Da biste izašli iz programa, izaberite stavku Izađi iz klasičnog iskustva.

Sva savremena iskustva u sistemu SharePointsu brža, prikazuju se bolje u mobilnom pregledaču i olakšavaju se korišćenje. Na primer, uz moderno iskustvo za liste i biblioteke, možete lako da dodate, promenite redosled, menjate veličinu, sortirate, filtrirate i grupišete kolone, kreirate prilagođene prikaze i još toga.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×