Elevul/studentul a fost șters, dar folderul său apare încă în Blocnotesul școlar

Se aplică la
OneNote pentru Microsoft 365 OneNote 2021 OneNote 2016 OneNote

După eliminarea unui elev/student dintr-un blocnotes școlar, acesta nu va mai avea permisiunea de a vizualiza sau a edita conținutul partajat al blocnotesului. Cu toate acestea, dacă nu alegeți să ștergeți conținutul acestora atunci când îi eliminați, munca lor va rămâne în continuare în Blocnotesul școlar.

Dacă doriți să ștergeți conținutul lor:

  • Deschideți Blocnotes școlar în OneNote, ștergeți întregul grup de secțiuni și sincronizați blocnotesul.
  • Adăugați din nou elevul/studentul, apoi urmați instrucțiunile pentru a elimina un elev/student. Nu uitați să bifați caseta Ștergeți conținutul elevului/studentului în timpul procesului.

Obțineți asistență

Obțineți ajutor sau raportați o problemă