Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako ste voleli Microsoft FreeCell u starijim verzijama operativnog sistema Windows, objedinili smo ga sa četiri klasične igre pasijans u jednoj praktičnoj aplikaciji– Microsoft Solitaire Collection.

Na stranici Microsoft Solitaire Collection u prodavnici Microsoft Store izaberite stavku Preuzmi. Igra će se automatski preuzeti i instalirati.

Da biste pokrenuli igru, izaberite stavku Reprodukuj. Uvek možete da pokrenete igru sa stranice proizvoda, ali je jednostavnije da je zakačite.

  • Kada je igra otvorena, pritisnite i držite dugme za igru (ili kliknite desnim tasterom miša na njega) na traci zadataka i izaberite stavku Zakači na traku zadataka . Kada zatvorite igru, dugme će i dalje biti tu.

  • Kliknite na dugme Start  , a zatim se pomerite nadole do stavke Microsoft Solitaire Collection, pritisnite i držite pločicu (ili kliknite desnim tasterom miša na nju) i izaberite stavku Zakači na početni ekran . Ona će biti dostupna u " Start" meniju .

Preuzmite igru

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Obratite se podršci

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite „Pronalaženje pomoći“. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×