Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
  1. Na stranici Microsoft Mahjong u prodavnici Microsoft Store izaberite stavku Preuzmi igru (na mreži) ili Instaliraj (u aplikaciji Microsoft Store). Igra će se automatski preuzeti i instalirati.

  2. Da biste pokrenuli igru, izaberite stavku Reprodukuj. Uvek možete da pokrenete igru sa stranice proizvoda, ali postoji lakši način: da je zakačite.

    • Kada je igra otvorena, kliknite desnim tasterom miša na dugme igre (ili je pritisnite i držite) na traci zadataka i izaberite stavku Zakači na traku zadataka .Kada zatvorite igru, dugme će ostati tamo.

    • U " Start" meniju se pomerite nadole na listi svih aplikacija do stavke Microsoft Mahjong, kliknite desnim tasterom miša na pločicu (ili je pritisnite i držite) i izaberite stavku Zakači na početni ekran . Ona će biti dostupna u "Start" meniju.

  3. Imate problema sa besplatnom igrom? Pokrenite alatku za rešavanje problema sa aplikacijom.

  4. Ako Microsoft Store neće da se otvori, pronađite više informacija da biste ga popravili.

Igrajte Mahjong na mreži
Nabavite Microsoft Mahjong

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Obratite se podršci

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite „Pronalaženje pomoći“. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×