Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Razumejte kako da iskoristite većinu hibridnih sastanaka tako što ćete pregledati osnove sastanka o tome šta da radite pre, tokom i posle hibridnih sastanaka. Zatim koristite hibridnu listu za proveru sastanka pre sledećeg sastanka.

Slika žene na virtuelnom sastanku

Pre

Tokom

Posle

  • Delite dnevni red sastanka pre sastanka

  • Pozivanje spoljnih gostiju

  • Pristup prethodnim beleškama sa sastanka ili snimcima

  • Uključivanje video zapisa i korišćenje režima "Zajedno"

  • Deljenje sadržaja i saradnja na sadržaju u realnom vremenu

  • Snimanje sastanka

  • Čuvanje beležaka sa sastanka na jednom deljenom mestu

  • Postupanje u praćenju stavki

  • Delite snimak sastanka

Pre: Uspešni sastanci zahtevaju pripremu; deljenje dnevnog reda i kontekst postavljanja pre nego što se osobe okupe. Svaki Teams sastanak ima svoj razgovor. Učesnici mogu da ćaskaju idele sadržaj pre sastanka. Taj razgovor i sadržaj mogu da se prenesu direktno na sastanak.

Tokom: Kada sastanak počne, osobe mogu da koriste različite funkcije koje pomažu da se usredsrede na pažnju, podstaknu angažovanje i podstaknu uključivanje. To obuhvata zvuk i video zapise velike tačnosti, natpise uživo, deljenje ekrana, saradnju u realnom vremenu na dokumentima, uključujući koautorstvo Office 365 aplikacijama i digitalnu belu tablu. Sastanci u usluzi Teams mogu da uklone smetnje tako što će sprečiti buku u pozadini i dozvoliti učesnicima da zamute ili prilagode pozadinu video zapisa.

Posle: Posle sastanka, sva sredstva sastanka se čuvaju u razgovoru na sastanku, tako da učesnici mogu da pregledaju, nastave diskusiju i da unaprede rad. Možete da se vratite na sastanak da biste pronašli snimak, ćaskanje, beleške sa sastanka , digitalnu belu tablu i deljene datoteke.

Resurse

Uvod u hibridne sastanke

Pregled sastanaka u usluzi Microsoft Teams

Dodavanje sadržaja i beležaka u tim

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×