Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Izdvajanje video zapisa je poput kačenja za sve na sastanku. Ako ste organizator ili izlagač, možete da odaberete najviše sedam feedova video zapisa (uključujući i vaše) koje ćete istaći za sve ostale. 

2 video zapisa u žiži interesovanja odjednom

Napomena: Nećete moći da istaknete video ako je prikaz podešen na opciju Velika galerija ili Režim "Zajedno".

Video druge osobe u žiži interesovanja

Postoji nekoliko različitih načina da to uradite: 

  • Kliknite desnim tasterom miša na sam video osobe i izaberite stavku U žiži interesovanja Video u žiži interesovanjau meniju (ili Dodaj u žižu interesovanja Video u žiži interesovanja> u žiži interesovanja za sve, ako je neko drugi već u žiži interesovanja).


    Meni sa opcijom za uključivanje u žiži interesovanja

  • Izaberite Osobe  Osobe dugme "Prikaži učesnike" da biste videli listu svih učesnika sastanka. Pronađite ime osobe na listi čiji video zapis želite da istaknete, kliknite desnim tasterom miša na njeno ime i izaberite stavku U žiži interesovanja za sve osobe Video u žiži interesovanja.

  • Kada budete spremni da završite žižu interesovanja, kliknite ponovo desnim tasterom miša i odaberite stavku Zaustavi Izlazak iz video zapisa u žiži interesovanja.

  • Ako je više osoba u žiži interesovanja, možete da prestanete da istaknete sve odjednom tako što ćete izabrati stavku Osobe  Osobe dugme "Prikaži učesnike"u kontrolama sastanka i izabrati Stavku Još radnji Ikona "Više opcija u usluzi Microsoft Teams"> Zaustavljanje svih u žiži interesovanja Izlazak iz video zapisa u žiži interesovanja> Zaustavljanje prikazivanja Izlazak iz video zapisa u žiži interesovanja.

Istaknite sopstveni video

Dva različita načina da to uradite:

  • Zadržite pokazivač miša iznad video zapisa i izaberite stavku Još opcija Ikona "Više opcija u usluzi Microsoft Teams"> u žiži interesovanja za sve Video u žiži interesovanja

  • Izaberite Osobe  Osobe dugme "Prikaži učesnike", kliknite desnim tasterom miša na svoje ime i izaberite stavku U žiži interesovanja za sve Video u žiži interesovanja. 

Izaberite izađi iz žiži Izlazak iz video zapisa u žiži interesovanjabiste prestali da istaknete video.

Ako ste organizator sastanka ili izlagač, možete da odaberete najviše sedam video feedova (uključujući i vaše) koje ćete istaći za sve učesnike sastanka. 

2 osobe u žiži interesovanja na sastanku

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete da istaknete video zapis:

  • Dugo pritisnite video ili sliku profila osobe koju želite da istaknete i izaberite stavku U žiži interesovanja za sve Video u žiži interesovanjaili Dodaj u žižu Video u žiži interesovanja.  

  • Izaberite stavku Još opcija Ikona "Više opcija u usluzi Microsoft Teams"> Osobe Osobe mala ikona 16x16, dugo pritisnite ime osobe koju želite da istaknete i izaberite stavku U žiži interesovanja za sve Video u žiži interesovanja ili Dodaj u žižu interesovanja Video u žiži interesovanja

Da biste prestali da istaknete nekoga, dugo pritisnite njen video i izaberite stavku Zaustavi Izlazak iz video zapisa u žiži interesovanja.

Kada je nečiji video u žiži interesovanja na sastanku, to će biti glavni video koji vidite na Surface Hub uređaju.

Za sada ne možete da pokrenete ili prestanete da istaknete žižu interesovanja na Surface Hub uređaju, ali kada neko ko koristi aplikaciju za stone računare istakne video, taj video će biti u žiži interesovanja na Surface Hub uređaju kao što je to za osobe na stonom ili mobilnom uređaju. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×