Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: 

  • Teams događaji uživo više neće biti dostupni 30. septembra 2024. kao što je prethodno najavljeno. Iako i dalje preporučujemo prebacivanje na Teams gradske skupštine radi novih funkcija i iskustava, sada možete da planirate događaje uživo posle septembra 2024.

  • Dodatne informacije potražite u ovoj objavi na blogu za više informacija.

Pored jezika koji se izgovara, učesnici događaja uživo mogu da vide natpise i titlove uživo na najviše šest jezika. Organizatori događaja mogu da izaberu jezike sa liste sa više od 50.

U ovom članku

Napomena: Natpisi i titlovi još nisu dostupni za neke vladine oblake. 

Podešavanje natpisa i titlova uživo

Organizatori mogu da omoguće natpise uživo i titlove za događaj i da odaberu jezike na kojim će biti dostupni. Da biste podesili natpise i titlove uživo za događaj, potvrdite izbor u polju za potvrdu Natpisi kada planirate događaj.

Napomena: Natpisi i titlovi uživo dostupni su samo za događaje uživo proizvedene pomoću usluge Teams.

Koristite meni Prevedi na da biste dodali do šest jezika na koje učesnici mogu da odaberu da vide natpise i titlove, pored jezika koji se izgovara. Na primer, ako je govorni jezik engleski, ali znate da je tu kancelarija u Holandiji, izaberite holandski (Holandija ) tako da mogu da dobiju natpise na holandskom.

Meni "Dostupni jezici"

Napomene: 

  • Podržani govorni jezici za ovu funkciju obuhvataju engleski, kineski, holandski, francuski, nemački, hindi, italijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, španski i švedski.

  • Podržani jezici prevoda uključuju Afrikans, arapski, bosanski, bugarski, katalonski, kineski (pojednostavljeni, NRK), kreole, češki, danski, holandski, engleski, estonski, filipinski, finski, francuski, nemački, grčki, hebrejski, hindi, Hmong, mađarski, indonežanski, italijanski, japanski, klingon, korejski, letonski, litvanski, litvanski, malagasi, malajski, malteski, norveški, persijski, poljski, portugalski, queretaro Otomi, rumunski, ruski, samoan, srpski (latinica), srpski ćirilica, slovački, slovenački, španski, swahili, švedski, tahijski, tajski, tongan, turski, ukrajinski, Urdu, vijetnamski, welsh i yucatec Maya.

  • Ako natpisi nisu tamo, obratite se IT administratoru da biste uključili ovu funkciju.

Iskoristite natpise i titlove na najbolji način

Napomena: Proklete reči će biti izgladnele.

Preuzmi transkripte

Kada se događaj uživo završi, kliknite na dugme Kalendar Dugme Sastanci u usluzi Teams i potražite događaj uživo. U okviru Resursi događaja uživo pronaći ćete transkripte. Trebalo bi da vidite transkript za svaki od jezika koje ste izabrali za natpise i titlove. Izaberite stavku Preuzmi da biste ih preuzeli.

Za najbolje rezultate otvorite datoteke pomoću programa Microsoft Word.

Dugme "Preuzmi transkript"

Korišćenje natpisa i titlova uživo

Iskustvo producenta

Producenti mogu da kontrolišu sopstvene natpise i titlove uživo za događaj iz aplikacije Postavke Dugme „Postavke“.

Da biste uključili i isključili sopstvene natpise uživo i titlove, izaberite stavku Moji natpisi uživo.

Da biste omogućili ili onemogućili natpise i titlove i titlove učesnika uživo, izaberite stavku Natpisi uživo učesnika. Učesnici će dobiti obaveštenje kada promenite ovu postavku.

Iskustvo učesnika

Da biste uključili natpise i titlove uživo, izaberite natpise /titlove Uključeno Dugme „Pomoćni natpisi“ u video kontrolama.

Da biste promenili jezik natpisa , izaberite stavku Postavke Dugme „Postavke“ > natpise /titlove i odaberite željeni jezik.

Captions settings menu

Napomena: Organizator događaja uživo postavlja dostupne jezike.

Želite da saznate više?

Pregled događaja uživo

Planirajte događaj uživo

Produkcija događaja uživo

Prezentacija događaja uživo

Prisustvujte događaju uživo

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×