Pozivanje osoba na sastanak u timovima

Pozivanje osoba na sastanak u timovima

Pre sastanka

Da biste pozvali nekoga da se pridruži sastanku, koristite polje Pozovi osobe da biste tražili i pozvali osobe kada planirate ili uredite sastanak. Zatim možete da koristite pomoćnik za planiranje da biste videli vremena kada su svi slobodni.

Na sastanku

Kada ste na sastanku, izaberite stavku Prikaži učesnike Dugme „Dodavanje osoba u tim“ u kontrolama sastanka da biste videli osobe koje su pozvane, ali još uvek nisu primljene.

Da biste pozvali nekoga ko je pozvan da se pridruži sastanku, izaberite ime > Više opcija Dugme „Još opcija“ > zatraži da se pridruže Dugme "Dodaj osobe" .

Takođe možete otkucati ime ili broj telefona u polju za pretragu da biste dodali nekoga ko nije prethodno pozvan.

Meeting roster

Kada ste na sastanku, izaberite stavku Prikaži učesnike Dugme „Dodavanje osoba u tim“ da vide osobe koje su pozvane, ali se još niste pridružili.

Da biste nekome poslali podsetnik za pridruživanje sastanku, dodirnite njihovu sliku profila i odaberite stavku Prijavi se na sastanak.

Možete i da dodirnete stavku Dodaj osobe Dodajte ikonu tima. da biste dodali nekoga ko prethodno nije bio pozvan.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×