Reprodukujte i delite snimke sastanaka u usluzi Teams

Važno: Od početka 2021. godine, snimci sa Teams sastanaka se više ne čuvaju u usluzi Microsoft Stream. Svi snimci sastanaka se sada čuvaju u usluzi OneDrive i sistemu SharePoint.

Napomena: Mobilni korisnici bi trebalo da izvrše ažuriranje na najnoviju verziju Teams aplikacije za iOS i Android da bi koristili snimanje sastanka i reprodukciju video zapisa usluzi Teams.

U ovom članku

Reprodukuj snimak sastanka

Snimak će biti dostupan nakon planiranog završetka sastanka (dakle, ne nužno onda kada se zaista završi). 

Ako ste bili u sklopu planiranog sastanka, idite na karticu Detalji događaja sastanka u kalendaru i izaberite snimak.

Ako je to bio sastanak kanala, idite u razgovor na kanalu i izaberite snimak.

Takođe možete da izaberete stavku Više radnji Dugme „Još opcija“ na snimku sastanka i odaberete stavku Otvori u usluzi OneDrive ako je ćaskanje bilo u okviru sastanka, ili Otvori u sistemu SharePoint ako je bio sastanak kanala.

Važno: Ako vaša organizacija i dalje koristi Microsoft Stream (ne OneDrive i SharePoint), možete da odete u Stream i izaberete stavke Moj sadržaj Video zapisi da biste reprodukovali snimak.

Napomena: Pomoćni natpisi još uvek nisu dostupni u snimcima Teams sastanaka u usluzi OneDrive i sistemu SharePoint.

Skladištenje snimka sastanka i dozvole

Snimci Teams sastanaka će biti uskladišteni u usluzi OneDrive ili sistemu SharePoint, u zavisnosti od tipa sastanka. 

Imajte na umu da će snimak isteći i automatski će biti izbrisan nakon određenog vremenskog perioda. Administrator podešava vremenski period tokom kog je snimak dostupan, ali možete da promenite ili uklonite datum isteka važenja za bilo koji dati snimak. Za više informacija, pogledajte članak Snimanje sastanka u usluzi Teams.

Važno: 

  • Ako vaša organizacija i dalje koristi Microsoft Stream (ne OneDrive i SharePoint) za skladištenje snimaka, a vi ste vlasnik sastanka, možete da promenite dozvole i dozvolite osobama bez pristupa da prikažu snimak sastanka. 

  • Otvorite sastanak u usluzi Stream i izaberite stavku  Dugme „Još opcija“ > Ažuriranje detalja video zapisa. Idite ovde za više detalja. 

Sastanci kanala

Za sastanke kanala, snimak će biti uskladišten u fascikli Snimci na kartici Datoteke za kanal.

Kartica Datoteke skladišti sve datoteke na SharePoint lokaciji i u biblioteci dokumenata za kanal. Svako ko je deo kanala imaće dozvolu za uređivanje i prikazivanje snimka.

Svi ostali sastanci 

Za sastanke koji nisu na kanalu, snimak će biti uskladišten u fascikli Snimci u OneDrive direktorijumu osobe koja je pokrenula snimanje.
 

Napomena: Samo organizator sastanka i osoba koja je pokrenula snimanje moći će da uređuju snimak. Međutim, svako ko je pozvan na sastanak moći će da prikaže snimak. 

Delite sa drugima vezu ka snimku sastanka

Ako ste snimili ili organizovali sastanak, snimak možete da delite sa osobama koje nisu pozvane na sastanak tako što ćete ga samo deliti kao što biste delili bilo koju drugu datoteku.

Samo pronađite datoteku u usluzi OneDrive ili sistemu SharePoint i delite je direktno sa ljudima ili kopirajte vezu i delite je kako god želite.

Napomena: Idite ovde  da biste saznali više o deljenju snimaka sastanaka u usluzi OneDrive i sistemu SharePoint.

Ako vi niste osoba koja je snimila i organizovala sastanak, i dalje možete da delite snimak sa osobama koje nisu pozvane na sastanak. Međutim, organizator sastanka ili osoba koja snima sastanak moraće da odobre vašu radnju deljenja pre nego što drugi ljudi dobiju pristup.

Napomena: Idite ovde da biste saznali više o deljenju datoteke u usluzi Microsoft 365.

Preuzmite snimak sastanka

Snimak mogu da preuzmu samo osoba koja je pokrenula snimanje i organizator sastanka. Idite ovde da biste saznali više o preuzimanju datoteka ili fascikli iz usluge OneDrive ili sistema SharePoint.

Važno: Ako vaša organizacija i dalje koristi Microsoft Stream za skladištenje snimaka, a vi ste vlasnik sastanka ili osoba koja snima sastanak, možete da preuzmete snimak sastanka:

  • Idite na snimak sastanka u istoriji ćaskanja i izaberite stavke Više opcija Dugme „Još opcija“ > Otvori u usluzi Microsoft Stream.

  • Na Microsoft Stream portalu izaberite stavku  Dugme „Još opcija“ > Preuzmi originalni video.

  • Dodajte video u Teams razgovor tako što ćete izabrati stavku Priloži Dugme „Odaberite datoteku“ ispod okvira za sastavljanje poruke. Ili delite snimak na bilo koji drugi način koji odaberete.

Želite da saznate više?

Snimite sastanak

Problemi sa snimcima sastanaka

Obrišite snimak sastanka

Uredite prepisku snimka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×