Bezbedno pristup podacima o prodaji sa bilo kog mesta

Bezbedno pristup podacima o prodaji sa bilo kog mesta

Kada vi i vaš tim putujete za posao, morate da budete produktivni, često bez pristupa internetu. Potrebno vam je rešenje koje vam omogućava da bezbedno možete da pristupite informacijama, ažurirate ih i delite, dok hvatate i čuvate sve promene koje napravite van mreže.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kada kreirate ili pregledate podatke o prodaji, dokumente možete sačuvati u oblaku u usluzi OneDrive. Ovo čini datoteke pristupačnim sa bilo kog mesta na gotovo bilo kom uređaju, a sve promene koje načinite van mreže automatski će se sinhronizovati u oblaku kada se ponovo povežete. 

Uz SharePoint, vaš tim može lako da skladišti dokumente na jednoj lokaciji, da obezbedi informacije i da ih bilo gde može pristupiti. Možete da radite na dokumentima dok održavate kontrolu verzije. 

Kada budete spremni da delite izveštaje o prodaji, možete da pošaljete bezbednu povezanost koja pruža zainteresovanim korisnicima da uređuju ili jednostavno pregledaju na osnovu nivoa dozvole.

Istaknute stavke

  • Sinhronizujte dokumente prodaje na mreži na lokalnim uređajima da biste radili van mreže.

  • Bezbedno delite datoteke sa članovima tima prodaje i spoljnim interesnim stranama.

  • Generišite veze sa uređaja da biste delili velike dokumente o prodaji.

Saznajte više

Kreiranje biblioteke dokumenata u sistemu SharePoint

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×