Sadržaj
×

Predstavljanje ideja, kampanja i inicijativa je rutina u marketingu, ali priprema prezentacija može da vam oduzme dosta vremena. Potreban vam je lakši način za kompajlivanje postojećeg sadržaja i kreiranje prezentacija profesionalnog izgleda.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Kreiranje profesionalnih prezentacija je lakše uz PowerPoint koje sadrži inteligentne funkcije Microsoft 365. Uz ugrađene dizajne, prilagođavanje i trikove prilagođene za korisnike, laki su koraci. PowerPoint Brzi start pruža predloge za ideje i dizajn koji olakšava to.

Započinjanje projekta predloškom ili temom koja svaki slajd oblikuje bojama i slikama i okvirima za tekst kako bi bio dosledan. Možete da napravite i prilagođene predloške za pojedinačne timove ili svoje preduzeće i uključite boje, fontove i slike vašeg brenda.

Koristite inteligentnu pretragu & otkrivanju da biste pronašli sadržaj za prezentaciju i omogućili drugima da pristupe vašem radu. Koristite druge funkcije kao što su PowerPoint Quick Starter da biste pretražili spoljni sadržaj.

Kada dodajete slike, grafikone ili listu sekvencijalnih stavki ili stavki orijentisanih na radnje, Dizajner za PowerPoint automatski predlaže ideje za dizajn prezentacije. Možete čak i da kreirate 3D prezentacije, a za to je potrebno samo nekoliko minuta. Možete i da prilagodite prelaze slajdova uz Morph kako biste bez poteškoća spojili prezentacije.  

Prezentacije prenesete na mrežu koristeći intuitivne mogućnosti dizajna usluge Sway. Otpremite sadržaj, odaberite šta je važno istaći i Sway ga odatle preuzima sa dizajnom profesionalnog kvaliteta koje možete odabrati.

Istaknute stavke

  • Koristite PowerPoint predložaka za vizuelnu privlačnost i doslednost.

  • Koristite inteligentne funkcije pretrage word istraživača i programa Quick Starter PowerPoint da biste istražili tržište i zabeležili spoljni sadržaj, kao i Delve za hvatanje relativnog sadržaja iz celog preduzeća.

  • Koristite Dizajner za PowerPoint i Morf da biste kreirali najuočljivije prezentacije.

Saznajte više

Pravljenje profesionalnih rasporeda na slajdu pomoću usluge „Dizajner za PowerPoint“

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×