Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Predstavljanje ideja, kampanja i inicijativa je rutina u marketingu, ali priprema prezentacija može da vam oduzme dosta vremena. Potreban vam je lakši način za kompajlivanje postojećeg sadržaja i kreiranje prezentacija profesionalnog izgleda.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Kreiranje profesionalnih prezentacija je lakše uz PowerPoint koje sadrži inteligentne funkcije Microsoft 365. Uz ugrađene dizajne, prilagođavanje i trikove prilagođene za korisnike, laki su koraci. PowerPoint Brzi start pruža predloge za ideje i dizajn koji olakšava to.

Započinjanje projekta predloškom ili temom koja svaki slajd oblikuje bojama i slikama i okvirima za tekst kako bi bio dosledan. Možete da napravite i prilagođene predloške za pojedinačne timove ili svoje preduzeće i uključite boje, fontove i slike vašeg brenda.

Koristite inteligentnu pretragu & otkrivanju da biste pronašli sadržaj za prezentaciju i omogućili drugima da pristupe vašem radu. Koristite druge funkcije kao što su PowerPoint Quick Starter da biste pretražili spoljni sadržaj.

Kada dodajete slike, grafikone ili listu sekvencijalnih stavki ili stavki orijentisanih na radnje, Dizajner za PowerPoint automatski predlaže ideje za dizajn prezentacije. Možete čak i da kreirate 3D prezentacije, a za to je potrebno samo nekoliko minuta. Možete i da prilagodite prelaze slajdova uz Morph kako biste bez poteškoća spojili prezentacije.  

Prezentacije prenesete na mrežu koristeći intuitivne mogućnosti dizajna usluge Sway. Otpremite sadržaj, odaberite šta je važno istaći i Sway ga odatle preuzima sa dizajnom profesionalnog kvaliteta koje možete odabrati.

Istaknute stavke

  • Koristite PowerPoint predložaka za vizuelnu privlačnost i doslednost.

  • Koristite inteligentne funkcije pretrage word istraživača i programa Quick Starter PowerPoint da biste istražili tržište i zabeležili spoljni sadržaj, kao i Delve za hvatanje relativnog sadržaja iz celog preduzeća.

  • Koristite Dizajner za PowerPoint i Morf da biste kreirali najuočljivije prezentacije.

Saznajte više

Pravljenje profesionalnih rasporeda na slajdu pomoću usluge „Dizajner za PowerPoint“

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×